DARKO KOVAČEVIĆ SE OGLASIO NA INSTAGRAMU: Rekao je sve o pokušaju ubistva, a pomenuo je i neprijatelje!
Darko Kovačević, Foto: Beta/Branislav Božić

javio se

DARKO KOVAČEVIĆ SE OGLASIO NA INSTAGRAMU: Rekao je sve o pokušaju ubistva, a pomenuo je i neprijatelje!

- Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom hvala svima koji brinete - napisao je Kovačević.

Objavljeno: 08:43h

Sve nas je potresla šokantna vest da je na Darka Kovačevića izvršen atentat, a sada se legendarni golgeter oglasio putem društvenih mreža i zahvalio se svima na velikoj podršci.

Kovačević je na svom Instagram profilu napisao sledeće:

- Pre svega, želim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijačima... svim ljudima koji su mi uputili podršku povodom jučerašnjeg događaja, kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni. Nisam konfliktna ličnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodičan sam čovek, i upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje čine moj život. Ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da verujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam poverenje u njih da će istinu i pravdu pronaći. Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom hvala svima koji brinete - napisao je Kovačević.

foto: Printskrin

Na bivšeg fudbalskog reprezentativca Srbije Darka Kovačevića, pucano je u utorak uveče ispred kuće u letovalištu Glifadi nedaleko od Atine, a policija je nedugo zatim pronašla i zapaljen automobil kojim se napadač odvezao. Istraga je u toku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.