BARSELONA POSLALA PONUDU ZA OLMA: Kad su je u Dinamu videli, umalo da ih strefi šlog - sramno je mala!
Dani Olmo, Foto: EPA

STRAŠNO!

BARSELONA POSLALA PONUDU ZA OLMA: Kad su je u Dinamu videli, umalo da ih strefi šlog - sramno je mala!

Da li je moguće da se Barsa ovoliko "uštekala"?

Objavljeno:

Neverovatno, ali istinito! I Barselona ume da škrtari, a ovoga puta pokušala je to da uradi preko pleća Dinama iz Zagreba. Tim sa Nou Kampa poslao je zvaničnu ponudu za Danija Olma, ali suma koju je ponudio bila je više nego sramotna.

Dinamo je uvredila Barselonina ponuda od 10 milona eura, jer Danija Olma Transfermarkt od 27. decembra procenjuje na 35 miliona, iako 21-godišnjem španskom reprezentativcu ugovor ističe relativno skoro, 2021. godine i ovaj januar je zapravo poslednja prilika za veliku zaradu od preko 20 miliona, o kojoj bi, kako je Jutarnji list razumeo iz nezvaničnih razgovora sa svim stranama, klub iz Maksimira razmislio.

Dani Olmo
Dani Olmo foto: EPA/Alessio Marini

Trenutno se zna samo da je ponuda na 10 miliona evra sa mogućim bonusima stvarno stigla na Maksimir.

- Ponudu je poslao moj partner iz Kine, koji radi u agenciji sa mnom i koji ima Barseloninu punomoć. Ne radi se o nikakvom lažnjaku, neka Dinamo na nju odgovori ako misli da nije prava, uveravam vas da bi na to stigla nova. Nije bitna svota koja piše, u pregovorima je uobičajena licitacija, no svi znaju kad ističe Olmov ugovor i ne žele da plaćaju ne znam kakvu odštetu kad će već od sledećeg leta igrača praktično moći da dobiju za puno manje nego što su na Maksimiru zamislili - rekao je za Jutarnji list Endi Bara, igračev hrvatski zastupnik koji sa Špancem Huanom Lopezom brine o Olmovoj karijeri.

Dakako, tu je i Danijev otac, Migel Olmo. Razumljivo je da su osetljivi kad se Barselona u kojoj je Dani fudbalski prohodao dovodi u negativan kontekst, ali jedna i druga strana su dale puno toga u medije i čim su se saznale brojke krenuli su komentari i snebivanja.

Šta će od svega biti, ostaje nam da vidimo...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.