NOVA 'KRAĐA' NA SRPSKOJ TRANSFER PIJACI: Zvezda dovodi igrača koji je bio Partizanova prva želja u prelaznom roku!
Tokmak Nguen, Foto: Printscreen/Youtube/Stanko Comps

AL' ĆE OVO DA ODJEKNE

NOVA 'KRAĐA' NA SRPSKOJ TRANSFER PIJACI: Zvezda dovodi igrača koji je bio Partizanova prva želja u prelaznom roku!

Tviter zajednica posle ovoga ima da poludi

Objavljeno:

Dejan Stanković i Crvena zvezda su u fazi formiranja novog tima pred izazove koji slede, a već smo vam pisali da je Marko Marin otišao iz Ljutice Bogdana.

Kako ovog Božića prenosi MOZZART Sport, Zvezdi je ponuđen norveški ofanzivac Tokmak Nguen, koji je prethodne zime bio prva želja Partizana u prelaznom roku, a o čemu smo vam još tada pisali.

Crno-beli tada nisu uspeli da izdejstvuju taj transfer zbog teške finansijske situacije koja je vladala u klubu, o čemu smo takođe pisali. Stromgotset je insistirao na sumi od 400.000 evra, što je na kraju ispunio mađarski šampion Ferencvaroš, koji ga je praktično preoteo ispred nosa klubu iz Humske, dok se nalazio na pripremama u Turskoj pod vođstvom Zorana Mirkovića.

Ovdašnja javnost dobro je upoznata sa radom nekadašnjueg mladog reprezentativca Norveške. Reč je o krilnom fudbaleru, nekadašnjem članu Stromgotseta.

Tokmak jew minule jeseni bio najbolji igrač Ferencvaroša, a prema saznanjima MOZZART Sporta prvih dana 2019. godine ponuđen je Crvenoj zvezdi. Za sada uprava i sportski sektor nisu ozbiljno razmatrali tu opciju, pošto se Tokmak najbolje snalazi na poziciji levog krila. Na tom mestu igra mladi Željko Gavrić, dete kluba od kojeg se očekuje da iskoristi šansu i afirmiše se na na velikoj sceni tokom prolećne sezone, jer je na jesen odlično igrao u Grafičaru, dobio je čak i nagradu za najlepši pogodak novembra meseca u Prvoj ligi Srbije.

Takođe, zahtevima na levom krilu mogu da igraju i Radživ van la Para (koga Delije očima ne mogu da vide), ali i Veljko Simić, dok je situacija sa Milanom Jevtovićem neizvesna. Zvezda bi Tokmana razmatrala kao ozbiljnu opciju tek ako bi se oslobodila svih pomenutih igrača, pošto ima problem sa velikim brojem stranaca. Već znamo da Van la Para ne može da ide, jer je već promenio dva kluba ove sezone, tako da je sve ovo na dugačkom štapu, ali ko zna šta nosi novo sutra.

Inače, pred crveno-belima je ponuda za Miloša Degeneka od upravo 2.500.000 evra, pa ukoliko Nguen odluči da zaista pojača klub sa Marakane,

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.