BRUTALAN ODGOVOR IZ PARTIZANA TERZIĆU: Isprozivali su direktora Zvezde kao nikada!
Zvezdan Terzić i Vladimir Vuletić, Foto: Dragana Udovičić, Dado Đilas

burno

BRUTALAN ODGOVOR IZ PARTIZANA TERZIĆU: Isprozivali su direktora Zvezde kao nikada!

- Dr Alfa univerziteta, u svom paklenom iskazu, podsvesno u vise navrata izrazavajući strah od zapaljivanja, nastoji da ubedi srpsku javnost kako je potrošio 30 miliona evra samo kako bi bio bolji 11 bodova od Partizana - rekao je Vuletić

Objavljeno: 19:39h

Ne može da bude mirno u srpskom fudbalu ni za vreme praznika...

Intervju Zvezdana Terzića za jedan beogradski tabloid izazvao je reakciju sa crno-belog dela Topčiderskog brda.

Generalni direktor Crvene zvezde je govorio o odnosu države i Partizana, a nije štedeo reči kada je pričao o najvećem rivalu.

- Nemoj da se prave ludi iz Partizana, Kad god su bili na kolenima, Vučić ih je spasio. I 2017. godine kad su izgubili licencu i 2019. godine. Oba puta ih je spasila država, preciznije Vučić. Sve oni to dobro znaju, ali manipulišu svojim navijačima. A to zahvaljivanje Aleksandru Vučiću nije iskreno i između redova se može zaključiti da oni tim svojim izjavama i navodnim zahvaljivanjem državi ustvari kritikuju Vučića i državu. Stojim iza ovih reči. Sve njihove izjave su hvala, ali... svako njihovo zahvaljivanje ima nastavak ali - rekao je Terzić.

Usledio je odgovor potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, koji vam prenosimo u celosti.

- Dr Alfa univerziteta, u svom paklenom iskazu, podsvesno u više navrata izrazavajući strah od zapaljivanja, nastoji da ubedi srpsku javnost kako je potrošio 30 miliona evra samo kako bi bio bolji 11 bodova od Partizana.

Zaboravlja, pri tom, u svom sladostrašću nepočinstva, da njegov tim nije šutnuo u okvir gola u poslednjem derbiju a da su mu ovih +11 obezbedili združeno Sudijska organizacija i Fudbalski savez Srbije.

Prvi, svirajući mu više penala u ovoj polusezoni nego sto je Partizanu svirano u svih 6 uzastopnih godina u kojima je bio prvak a potonji jer su, 15 dana pre početka takmičenja, ne konsultujući klubove, ukinuli podelu bodova u plej ofu.

Vladimir Vuletić
Vladimir Vuletić foto: Starsport©

Da nije te hajdučke odluke IO FSS, sada bi Alfa doktor strepeo, budući da bi u naredna dva derbija morao da u pomoć i u ponoć priziva duhove kako ne bi izgubio “anametnu” titulu koju mu je zaveštao prethodni trener. Alfa doktor, čiji tim u Ligi sampiona ima gol razliku skoro duplo lošiju nego sto je Partizanov zaostatak, na zvanicnom klupskom sajtu drži podatak da je osvojio treće mesto u grupi, pobedivši Olimpijakos.

To je taman toliko u skladu sa 17 miliona duga Agro banci koji volšebno postaje manji od milion jer on ne servisira dugove kada ima drugove. Uz to, umesto da kaže “spasibo za druzbu” kompaniji koja se, kao sponzor, prvih 7 godina mogla reklamirati samo od Subotice do Surdulice, pa nije jasan njen tržišni motiv za sponzorstvom, on se ponovo vajka kako je Zvezda dobila manje od države, potkrepljujući to jednim malim dokumentom u kojem je sve 6.97% tačno. Summa summarum: čelik je na rđu otporan - rekao je Vuletič.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.