PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA STRAHINJU PAVLOVIĆA: Crno-beli vraćaju Srbina iz inostranstva!
Strahinja Pavlović, Foto: Starsport©

NIJE RAJKOVIĆ

PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA STRAHINJU PAVLOVIĆA: Crno-beli vraćaju Srbina iz inostranstva!

Pregovori sa Slobodanom Rajkovićem još malo pa su propali, tako da je jedna od opcija i momak visok 190 cm, a star 30 godina

Objavljeno:

Iskusni 30-godišnji štoper Slobodan Simović mogao bi posle epizode u BATE Borisovu, da pojača redove Partizana na poziciji štopera.

Kao što je već poznato, crno-beli su sve dalje od dogovora sa Slobodanom Rajkovićem, sa kojim nije lako dogovoriti se oko novčanih uslova, zapelo je navodno oko nekih 100-200 hiljada evra, mada ni taj posao nije do kraja propao.

Sa druge strane, srpski defanzivac iz Belorusije je još proteklog leta bio na meti crno-belih, krasi ga dobar pregled igre i pas, čemu pomaže njegova visina od 190 cm, tako da nije mnogo drugačiji tip igrača od Strahinje Pavlovića, bar kada je fizika u pitanju. U Borisovu je imao visok ugovor, što ga je sprečavalo da ranije pređe u Partizan.

Pored Batea, Simović je igrao u redovima Novog Sada, Spartaka iz Subotice, Dinamo Minska, Slovana iz Bratislave, Hapoela Kfar Šabe i Aktobea, odakle je februara 2018. i stigao u BATE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.