DEGENEK NAJAVIO OSTANAK U ZVEZDI: Ja sam crveno-beli vojnik i tu sam dokle god budem potreban!
Miloš Degenek, Foto: Dejan Obretković

novogodišnja izjava

DEGENEK NAJAVIO OSTANAK U ZVEZDI: Ja sam crveno-beli vojnik i tu sam dokle god budem potreban!

Sa dojučerašnjim trenerom Vladanom Milojevićem na klupi, Zvezda je postigla fantastične rezultate u Evropi, a naš defanzivac veruje u novog šefa stručnog štaba Dejana Stankovića

Objavljeno:

Defanzivac Crvene zvezde i stub odbrane srpskog šampiona Miloš Degenek prošlog leta vratio se u klub.

Reprezentativac Australije se vratio pre šest meseci u Crvenu zvezdu i ponovo doneo Ligu šampiona, kao u prvom mandatu, tako da ga mnogi nazivaju talijom, ali on na tu konstataciju ne gleda tako.

- Mnogi me nazivaju talijom, ali je to teško reći, nekako ne verujem u te stvari. Verujem u Boga i da on odredi neke stvari koje se poklope. Čvrsto sam verovao da ćemo ponoviti uspeh ulaska u Ligi šampiona. Zbog toga sam se vratio u klub u kojem znam samo za pobede i verujem da će tako biti i u narednom periodu. Takođe, moram da napomenem da sam ovde pre svega zbog ljubavi prema Crvenoj zvezdi i najboljim navijačima na svetu. Većina saigrača iz mog prethodnoh mandata je takođe tu, tako da sam i zbog toga presrećan zbog povratka - naglasio je Degenek.

Sa dojučerašnjim trenerom Vladanom Milojevićem na klupi, Zvezda je postigla fantastične rezultate u Evropi, a naš defanzivac veruje u novog šefa stručnog štaba Dejana Stankovića.

- Vladan Milojević je ostavio dubok trag u istoriji Crvene zvezde. Nije mala stvar igrati tri puta zaredom Evropu, dva puta u nizu Ligu šampiona, i na sve to osvojiti titule u nacionalnom šampionatu. Želim da mu se još jednom zahvalim na svemu što je učinio za klub, navijače, saigrače i mene. Međutim, tu lestvicu koju je Milojević visoko podigao moraće neko da pređe i bude još bolji. Zbog toga verujem da će čovek kao što je Dejan Stanković biti dobro rešenje za Zvezdu. Ne treba trošiti reči o njegovoj karijeri, osvojio je Ligu šampiona, ostvario fantastične rezultate u inostranstvu, radio je sa fenomenalnim trenerima i to je svakako velika prednost na njegovom novom početku - objasnio je Miloš.

foto: Starsport©

Degenek je istakao i koliko mu znači podrška Zvezdinih navijača.

- Iskreno rečeno, za mene je veliko zadovoljstvo igrati pred Delijama. Uvek su bili tu, i u velikim pobedama, ali i u porazima. Tu je njihova veličina, što su verovali u nas svakim danom sve više i više. Njihova pesma nikada nije prestajala i na tome im skidam kapu. Bez premca su najbolji na svetu - sa uzbuđenjem priča Degenek.

Do sada je odigrao preko 50 utakmica u Zvezdi.

- Voleo bih da odigram koliko god budem mogao više i koliko budem potreban klubu. Ja sam vojnik Crvene zvezde i uvek sam tu, da ginem za grb i borim se za crveno-bele boje. Želeo bih da osvajamo trofeje u narednom periodu, imamo prednost od 11 bodova koja nije dovoljna. Moramo da nastavimo sa dobrim igrama i da ređamo uspehe. Ništa nije gotovo, treba biti čvrst i koncentriran, kako u kupu tako i u prvenstvu. Želimo duplu krunu ove sezone - jasan je reprezentativac Australije.

foto: AP/Darko Vojinović

Degenek ima i poruku za sve zvezdaše.

- Želeo bih da im poželim mnogo zdravlja i sreće u novoj godini, kao i da se zajedno radujemo novim uspesima. Voleo bih, i verujem da će biti uz nas jer smo mi zajedno jedna velika porodica, koja samo udruženim snagama može napraviti fantastične uspehe - zaključio je Miloš Degenek.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.