STANKOVIĆ PREKOMANDOVAO ČETVORICU U PRVI TIM: Rad omladinske škole pokazao dobre rezultate!
Dejan Stanković, novi trener Crvene zvezde, Foto: Starsport©

rokada

STANKOVIĆ PREKOMANDOVAO ČETVORICU U PRVI TIM: Rad omladinske škole pokazao dobre rezultate!

Stanković je iz Italije doveo Federika Panonćinija, trenera zaduženog za fizičku pripremu koji je radio u Romi i Interu, a pomogao je Stramaćoniju u Sparti i Panatinaikosu

Objavljeno:

Već tokom zvanične promocije Dejan Stanković je obelodanio imena najbližih saradnika u stručnom štabu Crvene zvezde.

Važnu ulogu u novoj Zvezinoj eri imaće Nebojša Milošević, zatim Nenad Milijaš, kao i mladi stručnjak pristigao iz Švedske Miloš Milojević.

Stanković je iz Italije doveo Federika Panonćinija, trenera zaduženog za fizičku pripremu koji je radio u Romi i Interu, a pomogao je Stramaćoniju u Sparti i Panatinaikosu.

Stručni štab Crvene zvezde
Stručni štab Crvene zvezde foto: Starsport©

Ali to nije sve. Uz novi stručni štab ostaće stari kondicioni trener Ivan Vučetić, dok će dvojica mladih stručnjaka zadužena za fizičku spremu biti prekomandovana iz omladinske škole. To je u intervju za klupski sajt otkrio glavni trener omladinske škole Nikola Jelić.

- Treneri su velika snaga naše Omladinske škole. Srećni smo što sve stručniji kadrovi dolaze u klub. Veliki podstrek za nas je i to što će u stručnom štabu Dekija Stankovića biti tri stručnjaka iz škole. Dule Gašić kao trener golmana je već tu, ali sad će se priključiti Nikola Todorić i Marko Vasiljević koji će biti zaduženi za kondicioni deo - poručio je Jelić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.