TAMAN SU SE NAJELI RUSKE SALATE, A VEĆ MORAJU NA TRENING: Nenad Lalatović izvršio prozivku na Karađorđu!
Nenad Lalatović, trener Vojvodine, Foto: Starsport©

superliga srbije

TAMAN SU SE NAJELI RUSKE SALATE, A VEĆ MORAJU NA TRENING: Nenad Lalatović izvršio prozivku na Karađorđu!

Fudbaleri Vojvodine će u FC "Vujadin Boškov" trenirati do 23. januara, a dan kasnije će otputovati na dvonedeljne pripreme u Tursku

Objavljeno:

Fudbaleri Vojvodine počeli su u subotu pripreme za nastavak sezone, a glavni cilj ekipe Nenada Lalatovića je plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope naredne sezone.

Lalatoviću se na današnjem treningu odazvalo 19 igrača: Mladen Devetak, Ranko Veselinović, Siniša Saničanin, Igor Jeličić, Nikola Vasiljević, Arandjel Stojković, Marko Djurišić, Nikola Drinčić, Miljan Vukadinović, Miodrag Gemović, Petar Bojić, Dejan Zukić, Marko Bjeković, Mirko Topić, Mihajlo Nešković, Bojan Matić, Ognjen Djuričin, Nemanja Čović i Jovan Kokir.

Zbog lekarskih pregleda, odsutni su bili golmani Emil Rockov, Nikola Simić i Nemanja Toroman. Oni će se već na popodnevnom treningu priključiti ekipi, objavljeno je na sajtu kluba.

Novajlija na današnjem treningu bio je Miljan Vukadinović (28), desnokrilni fudbaler koji je u redove Vojvodine stigao iz kruševačkog Napretka. On je potpisao ugovor do juna 2022. godine.

foto: Starsport©

Lalatović je najavio da će u ponedeljak održati sastanak s predsednikom kluba Vojislavom Gajićem i generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem u vezi sa dovodjenjem još nekih igrača, prvenstveno Momčila Mrkaića (Javor), Bogdana Mladenovića (Žil Visente), Marka Petkovića (slobodan igrač) i Stefana Djordjevića (Radnički).

Lalatović je otkrio i to da je klub u ovom prelaznom roku dobio odredjene "konkretne milionske ponude" za Mirka Topića, ali da je stav kluba takav da on treba da ostane igrač Vojvodine bar do kraja sezone.

Fudbaleri Vojvodine će u FC "Vujadin Boškov" trenirati do 23. januara, a dan kasnije će otputovati na dvonedeljne pripreme u Tursku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.