VEĆ IMAMO VEST GODINE: Srbija menja selektora pred baraž za Evropsko prvenstvo!
Ljubiša Tumbaković, Foto: Starsport©

NEVERICA!

VEĆ IMAMO VEST GODINE: Srbija menja selektora pred baraž za Evropsko prvenstvo!

Trebalo bi očekivati da se Kokeza sretne sa njim sredinom januara i obavi prvi razgovor na temu moguće saradnje

Objavljeno:

Reprezentativci Srbije nadaju se da će na mesto selektora nacionalnog tima doći Dragan Stojković Piksi umesto Ljubiše Tumbakovića, saznaje Informer!

Orlovi su već nekoliko puta u neformalnim razgovorima s predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom izrazili želju da ih predvodi jedan od najboljih igrača koje je naša zemlja ikad imala.

Stojković je sad slobodan, pošto je zvanično raskinuo ugovor sa kineskim Gvangžuom RF. S druge strane, ni reprezentativci, kao ni čelnici FSS, nisu zadovoljni načinom na koji aktuelni selektor Tumbaković obavlja posao.

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi foto: Starsport©

Piksi je trenutno na odmoru u Majamiju u Sjedinjenim Američkim Državama, a i Slaviša Kokeza je van Srbije. Trebalo bi očekivati da se njih dvojica sretnu sredinom januara i obave prvi razgovor na temu moguće saradnje.

- Kokeza nije prvi predsednik koji se prilikom biranja selektora konsultuje sa najvećim zvezdama reprezentacije. Kad je posle smene Muslina prvi put pomenuo da bi voleo Piksija na mestu selektora, svi igrači su bili oduševljeni tom idejom. Takođe, kad je bilo jasno da će Krstajić biti smenjen, opet su vodeći reprezentativci insistirali da Kokeza pokuša da dovede Piksija. Ipak, to dosad nije bilo realno jer je Stojković u Kini imao platu od devet miliona evra po sezoni - kaže izvor Informera blizak FSS.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.