STRAHINJA, SAD SI NAŠ! Monako ozvaničio transfer Pavlovića iz Partizana - ugovor je potpisan!
Strahinja Pavlović je i zvanično postao član Monaka, Foto: Starsport©

Ostaće još 6 meseci u Humskoj

STRAHINJA, SAD SI NAŠ! Monako ozvaničio transfer Pavlovića iz Partizana - ugovor je potpisan!

Ranije je već bilo poznato da će crno-beli sigurno zaraditi 10 miliona evra, a ta cifra može i da bude veća u zavisnosti od njegovih igara

Objavljeno:

Strahinja Pavlović je i zvanično postao igrač Monaka! Mladi defanzivac je u prvim danima Nove godine stavio potpis na ugovor čime je i ozvaničen ranije dogovoreni transferi iz Partizana.

U društvu generalnog direktora crno-belih Miloša Vazure i svog agenta Zvonimira Vukića mladi reprezentativac Srbije je stigao u Monte Karlo i na stadionu "Luj Drugi" u prisustvu potpredsednika "kneževa" Olega Petrova se obavezao na petogodišnju vernost.

Od ranije je poznato da će Pavlović ostati još 6 meseci na pozajmici u Humskoj kako bi se spremio još bolje za ono što ga čeka od leta u jednoj od najjačih liga sveta.

Poznato je i da njegov transfer u osnovu košta 10.000.000 evra uz mogućnost za dodatna 2.000.000 ukoliko u prvoj sezoni odigrao najmanje 20 utakmica, a 1.000.000 pride pod uslovom da izbori plasman u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Na sve to, crno-belima sleduje i 10 odsto od naredne prodaje Pavlovića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.