DOBILI SMO NAJLEPŠI GOL U NOVOJ GODINI: Iranski fudbaler makazicama šokirao Čelsi! Aston Vila bolja od Barnlija!
Iranski fudbaler na spektakularan način postigao gol protiv Čelsija, Foto: EPA

premijer liga, 20. kolo

DOBILI SMO NAJLEPŠI GOL U NOVOJ GODINI: Iranski fudbaler makazicama šokirao Čelsi! Aston Vila bolja od Barnlija!

Na kraju, rezultat od 1:1 više odgovara Brajtonu koji se nalazi na 13. poziciji sa 24 boda, dok je Čelsi ostao na četvrtom mestu sa 36 bodova

Objavljeno: 15:52h

Odigrani su prvi mečevi Premijer lige u 2020. godini.

Brajton je nastavio da beleži dobre partije, pa su nakon pobede protiv Bornmuta "otkinuli" bod i Čelsiju i to na spektakularan način - 1:1 (0:1)

Ipak, počnimo od početka...

Čelsi je očekivano poveo prvi na meču, pošto je Aspilikueta pogotkom u 10. minutu načeo Brajton i doveo svoj tim u vođstvo. Španac je iskoristio gužvu u šesnaestercu i sa male udaljenosti savladao golmana domaćih.

Ekipa Frenka Lamparda je imala rezultat koji im odgovara sve do 83. minuta, kada se dogodio i najlepši detalj na meču, a vrlo verovatno i u čitavom kolu.

Iranski fudbaler Jahanbaš je ušao u seriju golova, pa je tako "makazicama" savladao Kepu i doneo veliki bod timu Brajtona. On je nakon kornera iskoristio to što niko od "čuvara" nije bio oko njega i na perfektan način postigao gol.

Na kraju, rezultat od 1:1 više odgovara Brajtonu koji se nalazi na 13. poziciji sa 24 boda, dok je Čelsi ostao na četvrtom mestu sa 36 bodova.

foto: AP

U drugom meču, Aston Vila je u gostima savladala ekipu Barnlija rezultatom 2:1 (2:0).

Veoma bitnu pobedu upisao je tim iz Bimingema u derbiju začelja.

Poveli su golom brazilskog fudbalera Veslija u 27. minutu koji je posle duge akcije uspeo da primi loptu, okrene se i uz malo sreće savlada golmana domaćih.

Na novi pogodak čekalo se do finiša prvog dela, kada je Džek Griliš, ponajbolji fudbaler Vile na izuzetno efektan način postigao gol, uputivši udarac sa petnaestak pod prečku i to u golmanov ugao.

Aston Vila je i tada obezbedila nova tri boda u borbi za opstanak, a Vud je u 80. minutu samo uspeo da ublaži poraz svog Barnlija i postigne počasni pogodak.

Nakon 20. kola Barnli ima 24 boda i nalazi se na 14. mestu, dok je Vila dva mesta ispod sa 21. osvojenim bodom.

PREMIJER LIGA, 20. KOLO

Sreda:

Brajton - Čelsi 1:1 (0:1) (Jahanbaš 84 - Aspilikueta 9)

Barnli - Aston Vila 1:2 (0:2) (Vud 80 - Velsi 27, Griliš 41)

Njukasl - Lester Sautempton - Totenhem Votford - Vulverhempton Mančester S. - Everton Norič - Kristal Palas Vest Hem - Bornmut Arsenal - Mančester J.

Četvrtak:

Liverpul - Šefild J.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.