GOLMAN TEŠKO STRADAO U JEZIVOJ NESREĆI 10 MINUTA PRE PONOĆI! Lekari mu se bore za život! Oduzete mu noge i ruka!
Karlu Sokaču je ugrožen život, Foto: EPA/Lukas Barthtuttas

možda ostane i nepokretan

GOLMAN TEŠKO STRADAO U JEZIVOJ NESREĆI 10 MINUTA PRE PONOĆI! Lekari mu se bore za život! Oduzete mu noge i ruka!

Njemu su povređeni pršljenovi i postoji velika mogućnost da ostane nepokretan

Objavljeno:

Stravične vesti stižu iz Hrvatske o stradanju nekadašnje velike nade tamošnjeg fudbala Karla Sokača koji je teško povređen u stravičnoj saobraćajnoj nesreći pred samu ponoć.

Kako je saopštio njegov otac lekari se trenutno bore za život čuvara mreže Radnika iz Križevaca, a on se nalazi u operacionoj sali na Traumatološkoj klinici u Zagrebu.

Nekadašnja nada Dinama iz Zagreba je doživeo teške povrede, opasne po život, kada je BMW izleteo s puta. Sokač je sedeo na zadnjem sedištu i prošao je sa najgorim povredama.

Njemu su nastradala četiri vratna pršljena, od kojih je jedan u izuzetno lošem stanju i njemu su oduzete obe noge i leva ruka, pa se lekari između ostalog bore i da ne ostane nepokretan.

- lekari su mi rekli da im je prvi cilj da Karlo ostane živ, jer su mu u nesreći stradala četiri pršljena, od koji jedan teško - poručio je Davor Sokač, otac 18-godišnjeg fudbalera.

Vozač i suvozač su prošli sa lakšim povredama. Kako je saopštila policija kod vozača nisu pronađeni tragovi alkohola u krvi, a trenutno se krv i urin ispituju da li su pozitivni na droge i on se nalazi u pritvoru.

Sokač je svojevremeno bio član mlađih kategorija Dinama, a čak je i Bajern Minhen slao skaute da ga gledaju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.