LUKA JOVIĆ JE MINUT I 24 SEKUNDE LJUBIO SOFIJU: Pusti sad ovog što je zaljubljen, ako se odljubi, onda ga zovi!
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/Twitter/@colovic86

RADE BOGDANOVIĆ PONOVO IZDOMINIRAO

LUKA JOVIĆ JE MINUT I 24 SEKUNDE LJUBIO SOFIJU: Pusti sad ovog što je zaljubljen, ako se odljubi, onda ga zovi!

Nove hit reči Radeta Bogdanovića, poznatog po onom javnom nastupu na RTS pre par meseci

Objavljeno:

Bivši as Atletiko Madrida i Verdera Rade Bogdanović opet je postao poznat javnosti pre par meseci onom izjavom tokom meča Lige šampiona između Borusije Dortmund i Barselone.

- Ne, oni su ispali iz forme još u aprilu prošle godine pred završnicu Bundeslige kad je trener odlučio da igra u zadnjoj liniji sa četiri crnca, tad mu je sve krenulo niz vodu i nije se oporavio do danas - rekao je Bogdanović.

Mnogi su zbog te izjave popadali od smeha, shvaćena je ne kao rasistička, već kao humoristička, a sada je, u Mondovom podkastu "Sve u 16" ponovo izdominirao.

Jović i Sofija
Jović i Sofija foto: Printscreen Instagram

Pričao je, između ostalog, o jednom susretu sa Lukom Jovićem.

- Luka Jović... To što je radio na početku Tumbakoviću... Da sam selektor, ne bi mi prišao reprezentaciji. I tačka. Da mi ne bi narušio autoritet. A drugo, imao je super sezonu u Frankfurtu, kapa dole, prodali su ga u Real po neshvatljivim uslovima. Da li je to bilo da Čelsi kupi Kovačića, ista menadžerska branša, isti menadžeri, pa samo da novac iz jedne investicije prebace u drugu... Neshvatljivo je da se toliko miliona plati za njega, ali dobro, to je tržište. To je realno sve izgubilo vrednost i kompas - rekao je za Mondo "podcast" "Sve u 16" Bogdanović, uz anegdotu kada je sreo zaljubljeni par.

- Ima jedan podatak interesantan, sad sam išao za Madrid i išao sam Beograd - Cirih, Cirih - Madrid i video sam ga štoperici, jednu minutu i 24 sekunde se ljubio sa Sofijom u biznis klasi na prvom sedištu. On se zaljubio, teško će se on vratiti. On se tek sad zaljubio. U prvoj godini, na tolike milione, a ona ima iskustvo... Mislim da je naš Luka Jović trenutno zaljubljen fudbaler, i to je lepo biti zaljubljen. Ali će možda karijera da mu trpi. Kad je Tumbaković u pitanju, ja bih, ako smem da sugerišem, drži se onih koji gaze, trče, bore se, pusti sad ovog što je zaljubljen. Ako se odljubi, onda ga zovi.

Šta vi kažete, slažete li se sa rečima ovog srpskog fudbalskog mesije?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.