MODRIĆ JEDINI IZ REGIONA U TIMU DECENIJE: Sedmorica i dalje igraju fudbal!
Marselo, Luka Modrić i Serhio Ramos, Foto: EPA/Juanjo Martin

Proglasio ih Frans fudbal

MODRIĆ JEDINI IZ REGIONA U TIMU DECENIJE: Sedmorica i dalje igraju fudbal!

Odabrano je idealnih 11 koji su obeležili proteklih 10 godina

Objavljeno:

Ugledni francuski fudbalski časopis "Frans fudbal", koji između ostalog dodeljuje i Zlatnu loptu, izabrao je 11 najboljih fudbalera u protekloj deceniji, među kojima je i Luka Modrić.

Hrvatski fudbaler je jedini igrač iz regiona u najboljem timu u prethodnih deset godina, koji čine još golman Iker Kasiljas, defanzivci Serhio Ramos, Marselo, Filip Lam i Virdžil van Dajk, vezisti Ćavi Ernandez i Andres Inijesta, kao i napadači Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo i Nejmar.

"Frans fudbal" najbolji tim u prethodnih 10 godina odabrao je vodeći se uspehom igrača u individualnom takmičenju za nagradu Zlatna lopta, a u obzir su uzimani i uspesi u klubovima i reprezentaciji.

IDEALNI TIM DECENIJE: Kasiljas (Real Madrid, Porto), Marselo (Real Madrid), Serhio Ramos (Real Madrid), Virdžil van Dajk (Sautempton, Liverpul), Filip Lam (Bajern Minhen), Luka Modrić (Real Madrid), Ćavi Ernandez (Barselona), Andres Inijesta (Barselona), Lionel Mesi (Barselona), Kristijano Ronaldo (Real Madrid, Juventus), Nejmar (Barselona, PSŽ).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.