NISU ZADOVOLJILI NIKOGA U KLUBU: Zvezda se u januaru oprašta od dva stranca dovedena početkom sezone!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

DELIJE TO ŽELE

NISU ZADOVOLJILI NIKOGA U KLUBU: Zvezda se u januaru oprašta od dva stranca dovedena početkom sezone!

Zaista, odigrali su daleko ispod očekivanja

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su ubedljivo prvi u Superligi Srbije, imaju 11 bodova viška u odnosu na prvoplasirani Partizan, ali što se nekih stvari tiče, struka je potpuno podbacila.

Tu se pre svega misli na, za naše ekonomske uslove, preskupe strance koji su dovedeni na leto, a nisu pokazali ni tračak potencijala koji se smatralo da imaju.

Sportski žurnal piše da bi Hose Alberto Kanjas mogao da nastavi karijeru u španskom drugoligašu Almeriji, ali tek ako sa Zvezdom dogovori raskid saradnje, tj, ako prihvati da ne dobije celu sumu koja bi mu sledovala po ugovoru potpisanom do leta 2021, a po kome dobija otprilike 500.000 evra po sezoni.

Hose Kanjas protiv Olimpijakosa
Hose Kanjas protiv Olimpijakosa foto: Starsport©

Drugi "na tapetu" je Žander Santana, koji je onim penalom u Pireju protiv Olimpijakosa pokazao da nije materijal za najveće klubove iz naše zemlje, pa će se i sa njim sesti da se dogovori najbezbolnije moguće rešenje za obe strane.

Žander Santana posle skrivljenog penala
Žander Santana posle skrivljenog penala foto: Starsport©

Ono što bi trebalo da brine Delije je činjenica da možda ni jedan, a ni drugi, ne budu imali previše želje da napuste redove šampiona Srbije, što bi se dogodilo u slučaju da nemaju nijednu ponudu koja će zadovoljiti njihove apetite.

Ostaje da se vidi kako će se odvijati januarski prelazni rok.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.