Sav kvalitet Partizana došao do izražaja: Crno-beli zgromili Radnik u Surdulici! (FOTO) (VIDEO)

4. kolo plej-ofa Superlige

Sav kvalitet Partizana došao do izražaja: Crno-beli zgromili Radnik u Surdulici! (FOTO) (VIDEO)

Tim iz Humske održao fudbalski čas domaćoj ekipi
Objavljeno: 20:01h

Fudbaleri Partizana su bez većih problema trijumfovali protiv Radnika u Surdulici rezultatom 0:4 na meču trećeg kola plej-ofa Superlige i tako nastavili borbu za drugu poziciju na tabeli sa Čukaričkim koji je izgubio na svom terenu od Vojvodine. Razlika između drugoplasiranog i trećeplasiranog tima iznosi dva boda.

Već na samom startu meča bilo je jasno da se crno-beli ne šale i da su došli po sva tri boda. Domaća ekipa je imala dve polušanse u prvih dvadesetak minuta, ali nije uspevala da ozbiljnije ugrozi gol Bojana Šaranova. Partizan je diktirao tempo, pritiskao i prikazao velike ambicije. Takva igra je nagrađena pred kraj prvog poluvremena, a junak je bio Valeri Božinov koji je uspeo da sa dva gola u četiri minuta reši donese svom timu zasluženu ubedljivu prednost. Početkom drugog dela igre gosti su nastavili po starom - nastavili su da kontrolišu utakmicu i pletu mrežu oko gola, dok protivnik nije uspevao da organizuje ozbiljnije napade. Nemanja Mihajlović, asistent kod prvog pogotka, postigao je u 58. minutu gol u svom stilu - zalomio je sa leve strane u sredinu i preciznim udarcem prebacio golmana Ristića. Mreže su mirovale do 92. minuta kada je isti igrač postigao svoj drugi pogodak, poneo epitet igrača utakmice i postavio konačnih - 4:0. Najozbiljniju šansu Radnik je imao preko Arsića koji je fantastično šutirao sa tridesetak metara iz slobodnog udarca, ali je pogodio samo stativu. Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz Espreso.co.rs! 92' Gooooooool! Mihajlović postiže svoj drugi pogodak , a nekoliko trenutaka kasnije sudija svira kraj meča!

69'
64' 58' Evo novog pogotka. Mihajlović posle zaloma sa leve strane u sredinu postiže prelep pogodak i ponovo pokazuje klasu - 3:0
55'
46' Meč se nastavlja! Gotovo je prvo poluvreme. Partizan je došao da napuni mrežu domaćina do vrha! 45' Opaaaaa! Novi pogodak, ponovo je golmana Ristića probušio Bugarski internacionalac 2:0!
42' Gooooooooool! Strelac je Božinov posle sjajnog odmerenog šuta levom nogom na asistenciju koga drugog nego Mihajlovića! 1:0!
39'
29'
24'
17'
14'
9' 1' 17:30 Poznati su sastavi! Radnik Partizan

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.