RADONJIĆ NAJAVIO VELIKO POJAČANJE NA MARAKANI: On je pravi igrač za Crvenu zvezdu!
Nemanja Radonjić i Nemanja Milić dok su nosili dres Zvezde, Foto: Starsport©

zanimljivo

RADONJIĆ NAJAVIO VELIKO POJAČANJE NA MARAKANI: On je pravi igrač za Crvenu zvezdu!

To je njegov naslednik na Marakani

Objavljeno:

Dugo su ga čekali u Marseju, ali konačno su dočekali na Velodromu da vide na delu sav talenat Nemanje Radonjića, koji je ekspodirao poslednjih nedelja i pokazao svima zašto je francuski klub izdvojio 12 miliona evra za dolazak iz Crvene zvezde.

Upravo su crveno-beli bili jedna o tema intervjua Nemanje Radonjića za Mozzart Sport.

Reprezentativac Srbije se osrvnuo na priče da će Veljko Birmančević pojačati redove Zvezde, za koga smatra da je njegov legitimni naslednik na Marakani.

- On je pravi igrač za Zvezdu! Bio bi pravi, idealni moj naslednik na Marakani. Voleo bih da se taj transfer završi, jer smatram da bi Birmančević bio veliko pojačanje za Zvezdu - rekao je Radonjić, koji je prokomentarisao smenu na klupi srpskog šampiona i dolazak Dejana Stankovića u klub.

Nemanja Radonjić briljira u dresu Marseja
Nemanja Radonjić briljira u dresu Marseja foto: AP

- Miloje je napravio sa Zvezdom nešto što nijedan trener nije u poslednjih skoro 30 godina. Voleo bih da Deki nastavi njegovim putem. O tituli ne bi trebalo ni da razmišljamo, osvojićemo je sigurno, imamo 11 bodova prednosti. Ali, nadam se da će Stanković i u Evropi napraviti barem isto što i Miloje. Dejan je veliki zvezdaš, legenda, želim mu mnogo uspeha

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.