BOBI JE VESNIK TITULE! Crveno je u modi: Liverpul obesmislio derbi i pregazio Lester - ovo je TA sezona!
Slave fudbaleri Liverpula, Foto: EPA/ Rui Vieria

19. kolo

BOBI JE VESNIK TITULE! Crveno je u modi: Liverpul obesmislio derbi i pregazio Lester - ovo je TA sezona!

Moćni su!

Objavljeno: 12:25h

Ovaj Liverpul ima šampionski karakter, ovaj Liverpul igra očaravajući fudbal i ukazuje nam to da je ovo TA sezona i da će aktuelni šampion Evrope i Sveta osvojiti titulu u Premijer ligi posle tačno 30 godina. Izabranici Jirgena Klopa su večeras obesmislili derbi sa Lesterom, pošto su drugoplasiranu ekipu Premijer lige pobedili sa 4:0 u 19. kolu.

Naravno, ima još mnogo da se igre, ali po svemu sudeći mašineriju nemačkog stručnaka ne može niko da zaustavi ka konačnom cilju. Liverpul je ovom pobedom pobegao Lesteru na plus 13, dok je razlika u odnosu na Siti 14 bodova, a na sve to treba istaći da Redsi imaju utakmicu manje.

Od samog početka Liverpul je krenuo silovito da opkoljava gol Lisica, da bi Firmino u 31. minutu načeo ekipu Brendona Rodžersa. Maestralno je iskoristio asistenciju Arnolda i pogodio za 1:0.

Probudio se Lester u drugom poluvremnu i nagovestio da može da pruži jači otpor, ali umesto izjednačenja primio je još jedan gol. Ovoga puta sa bele tačke je bio siguran Džejms Milner, koji je samo minut ranije ušao na teren umesto Keite.

Usledio je crveni talas Klopove ekipe, koja je za četiri minuta razmontirala domaćina. Prvo je Firmnio pogodio po drugi put na meču, posle nove asistencijeTrenta Arnolda, da bi u jednom od sledećih napda Liverpulovo dete sjajnim golom stavilo tačku na veliku pobedu svoje ekipe!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.