ANDRIJA ŽIVKOVIĆ OPET U PARTIZANU? I dalje mnogo dugujemo za njega, znao sam da će i Benfiki napraviti problem!
Andrija Živković, Foto: Starsport©

VAZURA O TEMI KOJA ZANIMA GROBARE

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ OPET U PARTIZANU? I dalje mnogo dugujemo za njega, znao sam da će i Benfiki napraviti problem!

Poznato je tačno koliko crno-beli još moraju da isplate zbog nemarnog ponašanja tada mladog fudbalera

Objavljeno:

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura razgovarao je sa novinarima na promociji klupskog kalendara za 2020. godinu, a između ostalih tema, upitan je i da li bi crno-beli uopšte razmislili da vrate svog odbeglog "sina" Andriju Živkovića, koji je pre par dana precrtan u Benfiki, zajedno sa Ljubomirom Fejsom.

Vazura je bio više nego jasan po tom pitanju, otkrivši tačno koliko još crno-beli duguju investicionim fondovima.

- I dalje smo dužni zbog transfera Andrije Živkovića. Imamo još 500.000 evra. To je jedna bolna tema za mene. Drago mi je što ni Benfika nije zadovoljna, mislim, šalim se naravno, nije mi drago, ali u tom trenutku sam znao da će i Benfika imati isti problem. Evo, ima ga i danas, znam da su velike pare date. Dečku želim sve najbolje u karijeri, a šta god stručni štab kaže, dogovorićemo se. S obzirom da je situacija oko njegovog transfera bila kakva je bila, Partizan je pretrpeo veliku štetu. Ukupno je morao da plati 3.000.000 evra. Hvala tim ljudima koji su odlagali naplatu, mogli su da nam pre dve godine uzmu sve pare, ali su pokazali razumevanje. Osim toga, interes Partizana je da gura svoju decu, da im diže vrednost. Uz to, imamo na tim pozicijama Asana, Tošića, Markovića, koji će na proleće biti najveće pojačanje ekipe, s njim ćemo izgledati 20 odsto bolje - istakao je Vazura.

Kako Espreso nezvanično saznaje, Benfika je za Živkovića platila čak 13.5 miliona evra kada se sve ukupno sabere, a on klubu nije doneo gotovo ništa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.