BIVŠI TRENER PARTIZANA IMA NOVI KLUB: Zoran Milinković preuzeo klub iz Prve lige Srbije!
Zoran Milinković, Foto: Starsport©

NAŠAO UHLEBLJENJE

BIVŠI TRENER PARTIZANA IMA NOVI KLUB: Zoran Milinković preuzeo klub iz Prve lige Srbije!

Nije uspeo da nađe posao u Superligi

Objavljeno: 15:09h

Bivši trener Partizana Zoran Milinković već godinu dana, od odlaska iz Rada, nije imao posao. Međutim, sada ga je pronašao, i to u Prvoj ligi Srbije.

Čovek koji je sa crno-belima igrao i Ligu Evrope kada je ispao od Augzburga u onoj drami u grupnoj fazi, preuzeo je Kolubaru, tim koji je umesto Bežanije ušao u drugi rang srpskog fudbala.

- Vodio sam se narodnom „svuda pođi, kući se vrati“. To me je opredelilo da se vratim, a drugo, video sam veliku želju kod predsednika Bojana Stevića da klub ide napred. To je prelomilo da sad ostvarim ono što prvi put nisam uradio. Verujem da je ovo dobar trenutak da doprinesem napretku kluba. Ne krijem da mi je želja da se poboljša rad u omladinskoj školi, da što više igrača iz Lazarevca i okoline nosi zeleno-crni dres. Želja mi je da mnogi igrači iz našeg kraja steknu afirmaciju u svojoj sredini. Trnovit je put, ali se može ostvariti - izneo je prve utiske o novom angažmanu Milinković za Sportski žurnal.

On je sa crno-belima iz Humske osvojio titulu, nasledivši lepu bodovnu zalihu od Marka Nikolića, ali naredne sezone se i nije baš proslavio, jer je u odnosu na Zvezdu imao veliki zaostatak kada je otišao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.