ONI SU SVOJE ZAVRŠILI: Živković i Fejsa precrtani među Orlovima!
Ljubomir Fejsa i Andrija Živković su prekobrojni u Lisabonu, Foto: EPA/Antonio Cotrim

odlučeno je

ONI SU SVOJE ZAVRŠILI: Živković i Fejsa precrtani među Orlovima!

Ponovo su stavljeni na transfer listu

Objavljeno:

Ista priča kao i prošlog leta, Benfika je na transfer listu za januarski prelazni rok stavila obojicu srpskih fudbalera. Ljubomir Fejsa i Andrija Živković, kao i Argentinac Herman Konti, nisu u planovima trenera Bruna Lagea i nepoželjni su u klubu.

Nije ovo ništa neočekivano, i letos je bila ista priča, ali tada nisu se dogodili transferi, pa su tokom jeseni uglavnom sedeli na tribinama ili na klupi.

O odlasku Ljubomira Fejse se piše od kraja prošle sezone, on se čak bio i oprostio od navijača, međutim, tokom leta nije došlo do transfera iako je bio u dugim pregovorima sa Fenerbahčeom.

Ljubomir Fejsa se još na kraju prošle sezone bio oprostio od navijača
Ljubomir Fejsa se još na kraju prošle sezone bio oprostio od navijačafoto: EPA/Tiago Petinga

U ovoj polusezoni je odigrao pet mečeva, ima ugovor do juna 2021. godine, ali sigurno ga neće odraditi do kraja, pa se traži klub koji će ga angažovati već tokom januara.

Sa Živkovićem je situacija daleko teža. On je u poslednjih godinu dana van tima Bruna Lagea, bio je na transfer listi i letos, u Lisabonu su samo čekali neki klub da se javi i da ga prodaju pošto-poto, ali takvih nije bilo.

Andrija Živković je već godinu dana u nemilosti trenera
Andrija Živković je već godinu dana u nemilosti trenerafoto: Dado Đilas

U međuvremenu portugalski mediji su pisali da Živković sa svojim agentima pokušava da dogovori sporazumni raskid ugovora, ali "Orlovi" ne žele ni da čuju za to, već bi hteli da vrate makar deo uloženog novca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.