PREGOVORI POČINJU: Nemanja Matić konačno napušta Mančester - seli se u toplije krajeve!
Nemanja Matić, Foto: Profimedia

SJAJNE VESTI!

PREGOVORI POČINJU: Nemanja Matić konačno napušta Mančester - seli se u toplije krajeve!

On je karika koja fali velikanu!

Objavljeno:

Ako je verovati pisanju medija sa Ostrva i Apenina, Nemanja Matić bi vrlo brzo mogao da postane novi igrač Atletiko Madrida.

Srbin sa Mančester junajtedom ima ugovor na još 18 meseci, međutim kako prenose mediji sa ostrva, Ole Gunar Solskjer je u razgovoru sa Edom Vudvordom dao zeleno svetlo za prodaju dvojice fudbalera, a to su Nemanja i Markos Roho.

Suočen sa izuzetno slabom minutažom ove sezone, najbolji mogući potez za zadnjeg veznog bio bi odlazak iz Junajteda, a interesovanja su velika. Dva premijerligaša će pokušati da pojačaju ekipu sa igračem koji ima dugogodišnje iskustvom u tom takmičenju. Jedna od njih je Totenhem sa čijim je trenerom, Žozeom Murinjom, Matić imao odličnu saradnju.

Za Srbina su zainteresovani i Italijani, pre svega Inter. Nakon Lukakua i Aleksisa Sančeza, Nemanja Matić je trebalo da bude novo pojačanje Antonija Kontea.

Interesovanje za Srbina je poprilično veliko, ali Italijani tvrdi da je bivši fudbaler Benfike prioritet Dijega Simeonea i da su zbog toga dva kluba već počela pregovore.

On je navodno igrač kakav fali Dijegu Simeoneu, koji će dolaskom Edinsona Kavanija imati poprilično moćan napad.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.