SRĐAN OBRADOVIĆ I DALJE NA METI: Nastavljeno suđenje zbog utakmice Spartaka i Radničkog koju su obeležili skandali!
Srđan Obradović, fudbalski sudija, Foto: Saša Pavlić Koky

sud

SRĐAN OBRADOVIĆ I DALJE NA METI: Nastavljeno suđenje zbog utakmice Spartaka i Radničkog koju su obeležili skandali!

Andrija Mijailović, igrač Radničkog, rekao je da je utakmica bila važna, jer je pobednika vodila u kvalifikacije za Ligu Evrope

Objavljeno:

Arbitraža fudbalskog sudije Srđana Obradovića godinu i po dana posle skandalozne utakmice Spartak - Radnički Niš, i dalje je predmed istražnih organa...

Novo ročište održano je u ponedeljak, a svedočili su akteri pomenutog meča koji su dali iskaz o "spornom" penalu za Spartak koji je i izazvao najviše sumnji u regularnost, nakon čega je Obradović priveden i određen mu jednomesečni pritvor.

Svedoci su potvrdili da je Milan Pavkov, tada napadač Radničkog, koji je bio na pozajmici iz Crvene zvezde, negodovao zbog ovog kaznenog udarca i da je zbog toga "zaradio" žuti karton. Pošto je, kako su istakli gestikulirajući i sa rukom preko usta nešto rekao, ubrzo je dobio i drugi žuti, a zatim i crveni, zbog čega je isključen iz igre.

Andrija Mijailović, igrač Radničkog, kazao je da je utakmica bila važna, jer je pobednika vodila u kvalifikacije za Ligu Evrope.

- Leva noga mi je bila ispružena, kada sam ušao u "blok" sa igračem Spartaka i lopta me je pogodila ispod kolena, dok su mi ruke bile kod bokova - demonstrirajući u sudnici pozu u kojoj se u tom trenutku nalazio - objasnio je Mijailović.

- Sudija je svirao penal, ali se nisam bunio, jer sam već prethodno imao jedan žuti karton. Utakmica je jedanko bila važna i za nas i za Spartak.

Vladimir Jovanović, prvi pomoćni sudija, rekao je da je sutradan kada je pogledao snimak utakmice, Obradoviću rekao da je napravio grešku.

Svedok Ivica Tončev, smatra da Pavkov žuti karton nije dobio iz "čista mira" i da je, kako pretpostavlja, nešto rekao sudiji, ali da on to nije čuo s obzirom na udaljenost.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.