Božović pred Voždovac: Sa +30 na samo 6 bodova? Kao da nas je neko udario mokrom čarapom!

ŠTA JE GROF IMAO DA KAŽE?

Božović pred Voždovac: Sa +30 na samo 6 bodova? Kao da nas je neko udario mokrom čarapom!

Normalno je da razmišljamo u tom pravcu da nam treba pobeda, matematički još dve, i što pre to rešimo biće nam mnogo lakše, istakao je strateg crveno-belih
Objavljeno:
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da se nada će se njegova Voždovcem
koju čeka još od januara. Nova Zvezdina majica sa Grofovim likom potpuno oduševila Delije! (FOTO)
Božović je na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić" Zvezdi se crno piše ako naiđe na ove protivnike u kvalifikacijama za Ligu šampiona! (FOTO)
Fonet
- Normalno je da razmišljamo u tom pravcu da nam treba pobeda, matematički još dve, i što pre to rešimo biće nam mnogo lakše
nadam da smo dovoljni pametni i da ćemo pobediti i približiti se tituli - istakao je Božović. Crvena zvezda u utorak od 16 časova igra utakmicu 34. kola Superlige Srbije Obilića na Vračaru.
- Voždovac je iskusna ekipa i mislim da su ulaskom u plej-of ostvarili svoj cilj pa su se onda možda malo i opustili - rekao je trener Crvene zvezde. pet kola upisali samo jednu pobedu, Božović je naveo da niko u klubu slavi titulu.
Fonet/Aleksandar Koković
- Nije bilo neke preterane euforije ali smo negde u dubini duše pomislili da je sve gotovo. Imali smo 30 bodova prednosti pa je sada odjednom udario mokrom čarapom - rekao je Božović.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.