NE PAMTI SE DA JE NOVI TRENER OVAKO GOVORIO O BIVŠEM: Kakav je samo hvalospev Stanković izrekao o Milojeviću!
Dejan Stanković je biranim rečima govorio o Vladanu Milojeviću, Foto: Starsport©

Gospodski

NE PAMTI SE DA JE NOVI TRENER OVAKO GOVORIO O BIVŠEM: Kakav je samo hvalospev Stanković izrekao o Milojeviću!

Novi strateg crveno-belih je najpre iskazao ogromnu zahvalnost svom prethodniku

Objavljeno: 14:06h
Nikola Husein

Dejan Stanković je promovisan kao novi trener Crvene zvezde.

Legendarni bivši fudbaler je nasledio najuspešnijeg trenera crveno-belih u 21. veku Vladana Milojevića i pred njim će biti izuzetno težak zadatak, i to na prvom samostalnom trenerskom angažmanu.

Upravo se njemu zahvalio Stanković na svojoj prvoj konferenciji za medije kao trener matičnog kluba i iskazao neverovatno divljenje prema svom prethodniku, kakvo se ne pamti da je viđeno.

- Da se zahvalim klubu, legendama i navijačima što sam ponovo ovde. Crvena zvezda me je pre 22 godine poslala na jednu misiju sa ciljem da se jednog dana vratim kući. Da nasledim jednog velikog gospodina, jednog velikog lafa, jedno veliko ime, jednog velikog zvezdaša kao što je Miloje. Videli ste sliku nas dvojice. Nisam video nigde da jedan trener koji odlazi tako dočeka trenera koji dolazi - rekao je Stanković, pa u dahu nastavio:

- Kažete da nemam iskustva u fudbalu, ali ja sam za ta dva sata sa Milojevićem dobio iskustva za ceo život. Hvala ti, Miloje! Hvala ti kao zvezdaš zvezdašu! I hvala ti za stazu koju si utabao. Hvala mu još jednom. Mogao si ostati do juna, ali previše voliš Zvezdu. Otišao si kao gospodin, pobednik i dao mi šansu da za četiri meseca napravim pobednički tim sa ogromnim duhom, voljom i željom. Obećavam da ću se kao lav boriti - poručio je Stanković u svom prvom obraćanju kao trener Zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.