MAŠTA ZVEZDAŠA JE BILA RASPALJENA: A onda im je Zvezdan Terzić srušio snove!
Zvezdan Terzić je govorio o navodima da dolaze Kolarov i Ivanović, Foto: Zorana Jevtić

Bilo je i za očekivati

MAŠTA ZVEZDAŠA JE BILA RASPALJENA: A onda im je Zvezdan Terzić srušio snove!

Posle bombastičnih vesti iz Rusije prvi operativac šampiona Srbije je rekao kako stoje stvari

Objavljeno:

Zvezdan Terzić je oštro demantovao navode medija da bi Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov na leto mogli da pojačaju Crvenu zvezdu i samim time je srušio snove navijača.

Raspalila je ruska agencija u petak maštu zvezdaša navodeći da će bivši kapiten reprezentacije Srbije po isteku ugovora sa Zenitom u junu se vratiti u otadžbinu i završiti karijeru kao fudbaler crveno-belih.

Međutim, prema rečima generalnog direktora kluba sa Marakane šanse za to ne postoje.

Zvezdan Terzić i Branislav Ivanović
Zvezdan Terzić i Branislav Ivanovićfoto: Starsport©

- Informacije da Ivanović i Kolarov dolaze u Zvezdu jesu gluposti. Suvišno je i komentarisati, nije realno da neko od njih dvojice sad dođe kod nas. Video sam da se piše da Bane napušta Zenit na leto, ali to nema veze sa nama. Što se ostalih pojačanja tiče, rano je da pričamo - rekao je Terzić za "Informer".

Zvezda će u subotu u 13 časova promovisati novog trenera Dejana Stankovića koji će naslediti Vladana Milojevića, a Terzić kaže da će se pojačanja dovoditi u dogovoru sa novim šefom stručnog štaba.

- Tek kad novi trener stupi na dužnost, moći ćemo da govorimo o pojačanjima, sad ta priča nema smisla. Moramo najpre da mu predstavimo igrački kadar, onda da vidimo ko će od tih igrača da ostane, a ko da ode. Posle toga slede predlozi koga bismo doveli, na kojoj poziciji nam fale pojačanja i slično. Nikakvog licitiranja o imenima nije bilo, pa tako ni o Kolarovu ili Ivanoviću - dodao je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.