DAO SRBIJI GOL U 93. MINUTU I OTEO JOJ POBEDU: Sada je pao na doping testu!
Artem Besedin bio je pozitivan na testu na nedozvoljene supstance, Foto: Starsport©

Pozitivan na nedozvoljene supstance

DAO SRBIJI GOL U 93. MINUTU I OTEO JOJ POBEDU: Sada je pao na doping testu!

Ukrajinca čeka brutalna kazna

Objavljeno:

Ukrajinski fudbaler Artem Besedin, koga su ljubitelji fudbala u Srbiji dobro upamtili, pao je na doping testu i izrečena mu se suspenzija.

Mladi igrač Dinama iz Kijeva je bio pozitivan na testu na nedozvoljene supstance i njemu je izrečena tridesetodnevna suspenzija, ali za očekivati je da kazna bude i drastičnija.

Besedin je pao na doping testu posle meča Lige Evrope protiv Malmea, ali je u međuvremenu odigrao poslednji meč grupne faze tog takmičenja, jer rezultati testova i dalje nisu bili stigli.

Artemu Besedinu preti ozbilja suspenzija
Artemu Besedinu preti ozbilja suspenzijafoto: Starsport©

Ipak, baš po završetku grupne faze Lige Evrope, UEFA je obavestila Kijevljane da je njihov igrač bio pozitivan i da je otvorena istraga posle koje će biti izrečena verovatno i stroža suspenzija.

Da je igrač suspendovan potvrdio je i njegov klub nakon što je informacija procurila u javnost.

Besedina je fudbalska javnost u Srbiji upoznala nedavno kada je golom u 93. minutu sprečio reprezentaciju Srbije da pobedi Ukrajinu u poslednjem kolu kvalifikacija za EURO iako taj meč nije imao nikakav rezultatski značaj.

Zbog ovoga što se dogodilo sa Besedinom moguće je da ne ispašta samo igrač, već i njegov klub, pa zato u Dinamu strepe od konačne kazne UEFA, jer je očigledno dopingovan igrao utakmice Lige Evrope.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.