MIHAJLOVIĆ OBEĆAO DA NEĆE DA PLAČE, PA ZAGRMEO IZ BEOGRADA: Uvek sam bio i uvek ću biti Srbin!
Foto: Espreso

heroj!

MIHAJLOVIĆ OBEĆAO DA NEĆE DA PLAČE, PA ZAGRMEO IZ BEOGRADA: Uvek sam bio i uvek ću biti Srbin!

- Obećao sam da neću da plačem. Hvala vam od srca

Objavljeno:

Siniša Mihajlović je proglašen za najboljeg srpskog trenera u godini koja je na isteku.

Naša legenda je bila oduševljenja veliki priznanjem. Govor koji je održao bio je fenomenalan.

- Obećao sam da neću da plačem. Hvala vam od srca. Hteo bih sve da vas pozdravim i izrazim veliku zahvalnost za ovu počast jer biti najbolji trener Srbije i biti izabran od Srba, to je najveća važnost. To je za mene najveće moguće priznanje u dosadašnjoj karijeri. Zahvaljujem FSS, čestitam na 100 godina postojanja. Zahvaljujem se svim onim ljudima koji su mi pokazali ljubav u momentima kad sam bio u bolnici. Od prijatelja, javnih ličnosti, političara. Dali ste mi veliku snagu i bez vas i bez vaše pomoći bilo bi teško da preprodim ovo. To nikada neću zaboraviti. Znate da ja već 30 godina živim u Italiji, ali ja sam Srbin. Nadam se da vas nikada nisam razočarao i da sam predstavljao Srbiju na najbolji način, sa mojim dobrim i lošim stranama rekao je Miha i čestitao Dekiju Stankoviću na preuzimanju Zvezde:

- Hteo bih da čestitam Dekiju što je postao trener Zvezde, to je velika stvar. Biću tu za tebe i znaš koliko te volim. Vidim mnogo prijatelja, starih... Od Kokeza, Toleta, Džaje, Terze, Zokija Lakovića, Dukice... Kad si počeo da igraš za reprezentaciju? A? - našalio se na Tadićev račun Miha i nastavio:

- Ubeđen sam da ćemo se kvalifikovati sa takvim igračima. Savo je tu isto. Izvini, Savo! Nisam spremio ništa, ne volim... Idem ovako iz glave. Srećni praznici, provedite ih srećno i u veselju... Hvala vam na ovom priznanju. Posle mesta selektora da doživim i ovo. To su najlepše stvari posle osvajanja KEŠ sa Zvezdom - rekao je Mihajlović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.