GOLMAN ISPREBIJAO ŽENU MILENU: Iz kupatila objavila dramatičan snimak! Sva u modricama preklinje za pomoć!
Žan Paulo Fernandeš je isprebijao svoju suprugu Milenu, Foto: Printscreen/Youtube/Site Famosando/AP

Novi nasilnik među sportistima

GOLMAN ISPREBIJAO ŽENU MILENU: Iz kupatila objavila dramatičan snimak! Sva u modricama preklinje za pomoć!

Novi primer porodičnog nasilja i nasilja nad ženama među sportistima

Objavljeno:

Nasilnici među sportistima su sve češća pojava u današnje vreme, uostalom imali smo nedavno i primer kod nas sa Milanom Gurovićem, a jedan od besramnih nasilnika koji je podigao ruku na ženu je i golman Žan Paulo Fernandeš.

Brazilac je pretukao svoju suprugu Milenu Bemfiku koja je spas od batina na kraju pronašla tako što se zaključala u toalet.

Ona je odatle i objavila snimak na društvenim mrežama gde je ispričala da ju je muž izudarao i panično zatražila pomoć dok se na njenom licu jasno vide modrice i podlivi koje je zadobila od udaraca.

- Ljudi, u Orlandu sam i pogledajte šta mi je Žan upravo uradio. Može li neko da mi pomogne? Žan me je upravo udario. Želim pravdu, želim pravdu. Zatvorena sam u kupatilu - poručila je ona u snimku.

Snimak se brzo raširio, a njeni pratioci su pozvali policiju koja je odmah reagovala i privela brazilskog fudbalera zbog porodičnog nasilja i nasilja nad ženama.

Usled nedopustivog ponašanja i iskazivanja nasilničke prirode nad slabijim polom i svojom suprugom njemu sada osim zagarantovanog razvoda preti i otkaz u klubu u kome igra.

- Sao Paulo je tokom 90 godina svog postojanja sagradio priču koja se temelji na čvrstim načelima ponašanja na terenu i izvan njega i ne odustaje od toga - saopšteno je iz brazilskog kluba.

Žan Paulo Fernandeš je uhapšen zbog nasilja u porodici
Žan Paulo Fernandeš je uhapšen zbog nasilja u porodicifoto: AP

Oni će sačekati kraj policijske istrage i potom doneti odluku da li će prekinuti saradnju sa nasilnikom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.