MILOJEVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Otišao je iz Zvezde u velikom stilu!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

obraćanje

MILOJEVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Otišao je iz Zvezde u velikom stilu!

Sva dešavanja sa konferencije pratili ste na Espreso.co.rs

Objavljeno: 14:17h

Dosadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je otišao u decembru da bi olakšao posao nasledniku na klupi tog fudbalskog kluba.

- Možda bi odlazak na leto bio veoma komplikovan za klub i novog trenera, a znam koliko su teške prve utakmice. Timski sam igrač i hoću realno da gledam stvari. Kada sam došao želeo sam da ostvarim nešto, a onome ko dodje da ostavim nešto u amanet. Zvezda je na pragu osvajanja nove titule. Novi trener će imati vremena da upozna ekipu, nadje hemiju. U fudbalu nema puno vremena, a ja sam želeo da ga dam - rekao je Milojević na veoma posećenoj oproštajnoj konferenciji za novinare.

1 / 6 Foto: Starsport©

Milojević je tokom dve i po godine na klupi Zvezde osvojio dve titule šampiona Srbije i dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona.

Zahvalio je porodici, Zvezdanu Terziću, Draganu Miloševiću, Mitru Mrkeli, svima iz upravnog odbora, novinarima, navijačima i celoj Zvezdi i igračima.

- Jako sam ponosan na ono što smo uradili - istakao je Milojević.

Dodao je da mu je plan bio da ode na leto sledeće godine kada mu istekne ugovor.

- Ostao bih i uzeo bih titulu, to bi se upisalo, ali, kao što sam rekao, timski sam igrač. Treba obezbediti komotnost novom treneru. Moji planovi su bili da odem po isteku ugovora na leto, ali mislim da bi to bio loš tajming za Zvezdu, možda bi bio za mene - naveo je dosadašnji trener crveno-belih.

Milojević je rekao da je odluku o odlasku doneo pre utakmice sa Čukaričkim i istakao da bi to isto učinio i da Zvezda nije izgubila od Olimpijakosa i igrala na proleće u Ligi Evropa.

- Svakako, da, isto bih to uradio i da smo prošli Olimpijakos. Imamo šlifa, samo treba raditi, verovati i imati energiju. Preokrenuli smo negativnu energiju da 'mi to nikad nećemo videti'. Ako svi verujemo, sve je dostupno i moguće - naveo je Milojević.

Po njegovim rečima, igrači nisu znali šta će da uradi jer je znao da reakcija ne bi bila prijatna.

Dodao je da mu je potreban odmor i da će predstojeći period provesti sa porodicom, a da će "ako ništa ne bude" vreme iskoristiti za edukaciju.

Zameniće ga Dejan Stanković, ali na Milojevićevoj oproštajnoj konferenciji za novinare nije bilo reči o tome, odnosno rukovodstvo nije želelo da otkrije ime novog trenera.

Sva dešavanja sa konferencije pratili ste na Espreso.co.rs!

Gotova je konferencija!

13:30 - Dotakao se i Dejana Stankovića o kojem je imao samo reči hvale.

13:22 - Obratio se i Zvezdan Terzić...

13:15 - Strateg je rekao da želi da se odmori i provede vreme sa porodicom. U znak zahvalnosti je poklonio Zvezdanu Terziću sat.

13:07 - Milojević je potvrdio da više nije trener kluba!

13:05 - Stigao je Milojević i dobio gromoglasan plauz svih prisutnih!

13:00 - Došle su i Delije!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.