NA KRAJU SAM TUNELA, VIDIM SUNČEVE ZRAKE: Gazeta proglasila Mihu za trenera godine, a njegove reči gađaju u srce!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA

heroj!

NA KRAJU SAM TUNELA, VIDIM SUNČEVE ZRAKE: Gazeta proglasila Mihu za trenera godine, a njegove reči gađaju u srce!

Siniša Mihajlović je veliki čovek

Objavljeno: 12:21h

Siniša Mihajlović je dobio priznanje "Gazete delo Sport" i izabran je za trenera godine.

Veliki je heroj legendarni Srbin, a održao je predivan dirljiv govor.

- Na kraju sam tunela. Vidim sunčeve zrake - rekao je Miha i dobio veliki aplauz, a zatim je i nastavio, prenose "Novosti":

- Ja ne očajavam, već se suočim sa stvarnošću. Hvala na pomoći svima, ovo je pobeda svih ljudi koji su me podržavali. Bilo je teško na početku prva tri dana, kada sam bio sam, ali kada vidite sve ljude koji vam žele dobro, to vam donese snagu. Moja žena je jedina osoba na svetu koja je hrabrija od mene. U ovim trenucima porodica je najvažnija, a ja sam imao najveću porodicu na svetu, navijače i sve ljude koji su mi želeli dobro - pričao je Miha.

Podsetio se i lopte koju mu je otac kupio...

- Prvo, pamtim kad mi je otac kupio kožnu loptu na buvljoj pijaci. Premazivao sam je masti kako bi duže trajala. Sećam se i prvih kopački, pre toga sam koristio one za ragbi. Zatim, osvajanje Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom je obeležilo celu istoriju slovenskog fudbala. Naposletku, srećan sam što sam imao priliku da, najpre na terenu, sarađujem sa Robertom Manćinijem, namestim mu veliki broj golova, zatim i da me uvede u trenerski posao. Jedna od najvećih satisfakcija u karijeri mi je što sam bio selektor reprezentacije Srbije.

A onda se i dotakao svoje porodice.

- Najviše žalim što nisam imao priliku da oca zagrlim posledinji put. Bolovao je od raka i preminuo. Sad, kad pijem „grapu“, cugnem jednu za njega, jednu za sebe. Najvažnija stvar u životu je da nikad ne izgubiš želju za borbom. Pre četiri meseca nisam mogao da zamisli da ću sedeti ovde. Sad sam tu, idemo korak po korak, dan za danom - rekao je Siniša.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.