OGLASIO SE POSLE ODLASKA IZ ZVEZDE: Ovo mi teško pada!
Stefan Pantović sa Terzićem i Mijailovićem, Foto: Dado Đilas

direktor napustio klub

OGLASIO SE POSLE ODLASKA IZ ZVEZDE: Ovo mi teško pada!

"Želim da obavestim Vas kao i sportsku javnost da sam u dogovoru sa rukovodstvom kluba odlučio da od nove godine prestanem da obavljam svoju funkciju u FK Crvena zvezda"

Objavljeno:

Operativni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović neće više raditi u Crvenoje zvezdi, a tim povodom prenosimo vam njegovu izjavu:

Poštovani zvezdaši,

Želim da obavestim Vas kao i sportsku javnost da sam u dogovoru sa rukovodstvom kluba odlučio da od nove godine prestanem da obavljam svoju funkciju u FK Crvena zvezda.

Profesionalno sam rastao uz klub i davao najveći mogući lični doprinos u odnosu na okolnosti u procesu vraćanja naše Zvezde na staze uspeha na šta sam izuzetno ponosan.

Preko jedanaest godina rada u bilo kojoj sredini, a naročito u Crvenoj zvezdi nije malo i utoliko mi odlazak teže pada. Ipak, vreme je za nove izazove u karijeri o kojima ću pravovremeno obavestiti javnost.

Kao i do sada, svim srcem ću navijati i radovati se pobedama našeg kluba u vremenu pred nama, a uveren sam da pobede neće izostati kao i ostvarenje svih ostalih zacrtanih ciljeva.

foto: Starsport©

Koristim priliku da se zahvalim svima počev od generalnog direktora Zvezdana Terzića koji mi je omogućio da ostanem na mestu na kome sam bio prilikom njegovog imenovanja i pored koga je bila privilegija raditi, a tako i Svetozaru Mijailoviću Tozi koji je maksimalno podržavao napore nas zaposlenih da se klub modernizuje i koji nas je podsticao da se klub fokusira na članstvo kao osnovu za kontinuitet rasta kluba.

Ovo pismo ne bi bilo kompletno bez pominjanja Dragana Džajića koji nas je svojom pojavom i postavljanjem pravih pitanja navodio da svakodnevno imamo u vidu najviša očekivanja naših navijača na koje nas prethodni uspesi kluba obavezuju i na kojima naše vrednosti počivaju.

Našim članovima, njihovim predstavnicima u skupštini, veteranima, svim zaposlenima kao i mnogim ostalim zvezdašima želim da se zahvalim na istrajnosti koju su pokazali kao i na poverenju i energiji koju su prenosili na sve nas u proteklom periodu. Uveren sam da će se svi prepoznati bez izuzetka.

Takođe, ubeđen sam da će se svojevrsni preokret koji se klubu dogodio u poslednjih nekoliko godina prepričavati generacijama u budućnosti, ali da sigurno neće uspeti da zaseni nove pobede za koje sam više nego siguran da će uslediti u budućnosti.”

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.