NAJNOVIJA INFORMACIJA: Zvezda ponudila Milojeviću najveći ugovor u istoriji srpskog fudbala! Odluku donosi ujutru!
Vladan Milojević je dobio ponudu za novi ugovor, Foto: Starsport©

Stupio bi odmah na snagu

NAJNOVIJA INFORMACIJA: Zvezda ponudila Milojeviću najveći ugovor u istoriji srpskog fudbala! Odluku donosi ujutru!

Nikad nijedan stručnjak koji je radio u Srbiji nije imao ovakvu platu

Objavljeno:

Crvena zvezda želi na sve načine da zadrži trenera Vladana Milojevića i priča oko njegovog odlaska s Marakane još nije gotova, iako, tako da kažemo, stižu oprečne informacije.

Poslednje kažu da će konačnu odluku o ostanku na klupi srpskog šampiona sjajni stručnjak doneti u četvrtak ujutru, nakon što mu je na sastanku održanom u sredu uveče uprava ponudila novi ugovor.

Kako saznaje "Mozzart sport", Milojeviću su Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela ponudili novi dugoročniji i bogatiji ugovor s obzirom da mu aktuelni ističe na kraju ove sezone.

Vladan Milojević bi postao najplaćeniji trener u istoriji srpskog fudbala
Vladan Milojević bi postao najplaćeniji trener u istoriji srpskog fudbalafoto: Starsport©

Reč je o ugovoru do juna 2022. godine vrednom 2 miliona evra uz znatno bogatije bonuse i premije u zavisnosti od rezultata.

Suštinski, u pitanju je dvoipogodišnji ugovor koji bi bio aktiviran odmah ako bi ga Milojević prihvatio. To znači da bi Zvezdin strateg već od ove zime dobio poboljšane finansijske uslove umesto dosadašnjih. A podsetimo, njegov aktuelni ugovor je iznosio 600.000 evra po sezoni plus premije za trofeje i plasman u Ligu šampiona.

Dakle, reč je o najvećem ugovoru koji je ikad ponuđen nekom treneru u srpskom fudbalu i na Milojeviću je da odluči da li će ga prihvatiti ili ne, a on je zatražio da porazmisli o svemu i da odluku donese i saopšti u četvrtak ujutru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.