IMAMO PROBLEM SA CRVENOM ZVEZDOM: Savo Milošević progovorio o prelaznom roku i planovima Partizana za januar!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

JAKE REČI TRENERA CRNO-BELIH

IMAMO PROBLEM SA CRVENOM ZVEZDOM: Savo Milošević progovorio o prelaznom roku i planovima Partizana za januar!

Strateg crno-belih zna šta očekuje od narednih meseci

Objavljeno:

Trener Partizana Savo Milošević pred početak prelaznog roka pričao je o mnogim srodnim temama, a pitanje koje nije moglo da se zaobiđe bilo je ono o takmičenju "večitim" rivalom na transfer pijaci.

- Postoje superligaški igrači o kojima razmišljamo. Samo, imamo problem sa Crvenom zvezdom. Ne govorim kao ljutnju, već ono što mi hoćemo ne možemo platiti kao što mogu crveno-beli. Zato, teško možemo da dođemo do igrača iz našeg prvenstva - istakao je Milošević, pa se osvrnuo na igrače poput Mirka Topića iz Vojvodine, Nikole Čumića iz niškog Radničkog, eventualno Milutina Vidosavljevića iz Čukaričkog:

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Starsport©

- U većini slučajeva imena se podudaraju. Onaj ko se pokaže, odmah skrene pažnju, za njega znamo i komšije i mi. Međutim, neću komentarisati individualne slučajeve - rekao je.

Objasnio je i kako se radi u Partizanu kada je prelazni rok u pitanju.

- Radićemo kao prošli put. Ne bih rekao da su moje ingerencije veće od drugih. Pre će biti da postoji konzenzus oko dovođenja fudbalera. Prvo, mogu da predložim imena, onda generalni direktor Miloš Vazura kaže da li se uklapamo finansijski, to se predoči Upravnom odboru, predsedniku. Pritom, pomaže nam Ivica Iliev, iako nije sportski direktor. Moramo biti obazrivi, odradili smo u junu odličan posao sa svim strancima, baš zato moramo biti oprezni u januaru, jer samo tako možemo preventivno da delujemo, da ne bude mnogo promašaja. I ne, nisam ja glavni, svi smo zajedno, dogovaramo se - zaključio je Milošević, a preneo MOZZART Sport.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.