Nenad Lalatović delio paketiće...
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

lep gest

Nenad Lalatović delio paketiće...

Lalatović je zajedno sa prvotimcima Emilom Rockovim, Rankom Veselinovićem, Mladenom Devetkom, Mirkom Topićem i Dejanom Zukićem štićenicima Doma pričao o važnosti sporta

Objavljeno:

Delegacija Vojvodine na čelu sa trenerom Nenadom Lalatovićem, petoricom fudbalera i sa još 30-ak navijača Vojvodine posetila je danas Dečje selo u Sremskoj Kamenici i obradovala mališane novogodišnjim poklonima.

- Oni su za oko stotinak dece uručili svakome po dva novogodišnja paketa, pri čemu su u jednom bili slatkiši, a u drugom šalovi, majice, kalendari i ostali navijački artikli FK Vojvodina. Takođe, navijači Vojvodine su Dečjem selu uručili donaciju u vidu hrane i sredstava za održavanje kućne higijene, kao i određenu novčanu donaciju, što su sve zajedno sami dobrovoljno prikupljali tokom prethodnog perioda - navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu Novosađana.

foto: FK Vojvodina

Lalatović je zajedno sa prvotimcima Emilom Rockovim, Rankom Veselinovićem, Mladenom Devetkom, Mirkom Topićem i Dejanom Zukićem štićenicima Doma pričao o važnosti sporta. Nakon toga, druženje je nastavljeno na sportskom terenu, gde su štićenici Dečjeg sela imali priliku da odigraju prijateljsku utakmicu sa fudbalerima Vojvodine, a direktor ove ustanove Mirko Jankelić zahvalio se svima na dolasku i na tome što su svima u Dečjem selu ulepšali današnji dan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.