PLAŠILI SU SE NJEGOVOG ODLASKA, ALI ON PORUČUJE: Ostajem da uzmem duplu krunu i uđemo ponovo u Ligu šampiona!
Fudbaleri Crvene zvezde slave jesenju titulu, Foto: Starsport©

potvrda

PLAŠILI SU SE NJEGOVOG ODLASKA, ALI ON PORUČUJE: Ostajem da uzmem duplu krunu i uđemo ponovo u Ligu šampiona!

Marakana ne pamti momenat iz 23. minuta meča sa Čukaričkim jer nijedan golman kao Borjan nije dobio takve ovacije a posle primljenog gola sa centra

Objavljeno:

Polusezona u kojoj je dominantno osvojena jesenja titula u Superligi sa 11 bodova prednosti, obezbeđen plasman u četvrtfinale kupa Srbije i igrana grupna faza Lige šampiona bila je još jedna koja će se pamtiti u istoriji Crvene zvezde.

Izjavu nakon završetka jesenjeg dela dao je i Milan Borjan najbolji igrač kluba za ovu godinu.

- Bila je teška godina, naporna polusezona, ali radosna jer smo mnogo uspeha i sreće doneli našim navijačima. Možemo samo da budemo ponosni na jesenji deo, na toliko bodova prednosti nad rivalima, novoj Ligi šampiona koju smo igrali. Idemo sada na odmor i od januara, Bože zdravlje da se dobro pripremimo i napadnemo duplu krunu - uveravao je Borjan.

Milan Borjan
Milan Borjan foto: Starsport©

Marakana ne pamti momenat iz 23. minuta meča sa Čukaričkim jer nijedan golman kao Borjan nije dobio takve ovacije a posle primljenog gola sa centra.

- Specifičan momenat, nestvaran jer zaista ja za života nisam video i čuo da su navijači nekome skandirali ime posle onakvog primljenog gola. Još jednom su me ganuli, oborili s nogi i hvala im na tome, a ja ću dati sve od sebe da im i naredne godine donosem uspeha, sreće i osmeha. Momku iz Čukaričkog svaka čast, ali desilo se šta se deslio, šef traži da stojim visoko i pratim zadnju liniju. Važno je da je naša ekipa pokazal karakter, da je stala uz mene, vratila rezultat pa smo svi zajedno zadovoljni otišli na zasluženi odmor.

Borjan je imao i lično uspešnu godinu, branio je fenomenalno u kontinuitetu za klub i selekciju Kanade.

- Zdravlje me poslužilo, odigrao sam zaista pregršt utakmica sa Zvezdom i reprezentacijom, putovao sam mnogo. Stigao me umor, a sve je to slatka muka. Posle odmora nastavljamo istim putem, da osvojimo duplu krunu i da uđemo ponovo u Ligu šampiona - nada se Milan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.