Grof otkrio zašto je napustio rukomet i izabrao fudbal! (FOTO)

mislio da će biti pilot

Grof otkrio zašto je napustio rukomet i izabrao fudbal! (FOTO)

- Mislio sam da ću biti pilot, što svako dete želi. Letenje je za svakoga izazov, ali nisam bio dovoljno zdrav, slab mi je bio vid
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović na veliki hrišćanski praznik Vaskrs, za Novosti je otkrio pojedinosti o sebi, navikama, porodici, ali i zašto je umesto odličnog rukometaša postao fudbaler... - Ljubav prema sportu razvio sam u Podgorici, koja je bila sportski grad. Tada smo imali izvanredne boksere, košarkaše, rukometaše i rukometašice, karatiste, fudbalere. Igrao sam uporedo i rukomet i tek u 18. godini sam se opredelio za fudbal. Tako kasno? - Išao sam na takmičenje srednjih škola u rukometu i igrao sam fenomenalno. Primetili su me tada ljudi iz Skoplja, hteli su da dođem u Vardar i tamo studiram DIF. Ali Vardar i Pelister su nešto mutili sa nekim rezultatom, pa su izbacili Skopljance iz Lige. Otišao sam onda na prvenstvo u fudbalu - otkriva Grof kako je umesto rukometa izabrao fudbal.

Saša Pavlić Koky
Da li ste iz ove perspektive zadovoljni igračkom karijerom? - Nisam zadovoljan, jer sam mogao više. Došao sam u Zvezdu u vreme sankcija, nismo igrali u Evropi. U suštini smo bili zarobljenici te političke situacije Da niste ostali u fudbalu, šta biste radili? - Mislio sam da ću biti pilot, što svako dete želi. Letenje je za svakoga izazov, ali nisam bio dovoljno zdrav, slab mi je bio vid. Tada sam shvatio da je bolje na zemlji i da ne treba leteti... (Espreso.co.rs/Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.