GDE JE I ŠTA RADI FILIP STOJKOVIĆ? Bolje da ne znate...
Filip Stojković, Foto: Starsport©

UF

GDE JE I ŠTA RADI FILIP STOJKOVIĆ? Bolje da ne znate...

Veoma težak period za bivšeg beka Crvene zvezde

Objavljeno:

Jedan od najzaslužnijih i najstandardnijih igrača Crvene zvezde u prve dve sezone pod vođstvom Vladana Milojevića, letos je bio otpisan u voljenom klubu. Crveno-beli nisu računali na desnog beka.

Pošto za njega nisu mogli da uzmu obeštećenje, u smiraj prelaznog roka je napustio Ljutice Bogdana i otišao u bečki Rapid kao slobodan igrač. Karijera nekadašnjeg reprezentativca Crne Gore, koji ne nastupa još od onog meča sa Kosovom, krenula je nizbrdo.

Krajem novembra je povredio trbušne mišiće i od tada je van stroja. Odigrao je samo šest utakmica u austrijskoj ligi. Na samo tri je bio starter, na tri je ušao sa klupe. Sakupio je samo 470 minuta u dosadašnjem toku sezone. Osim šampionata odigrao je i jednu utakmicu u Kupu.

Premalo za nekog ko je sa Zvezdom igrao grupnu fazu Lige Evrope i Lige šampiona, a i 1/16 finala drugog po rangu evropskog takmičenja. Nije se upisao u listu strelaca za Rapid, ali je imao jednu asistenciju.

Godinu koja je na izmaku Stojković neće da pamti o dobrom. Takođe, izgubio je u junu i status reprezentativca Crne Gore posle odbijanja da igra za “sokolove” protiv takozvanog Kosova. Letos je bio na transfer listi Crvene zvezde. Marko Gobeljić je dobio prednost na poziciji desnog beka, a crveno-beli su ga se jedva otarasili i poslali u Beč bez obeštećenja.

Rapid je trenutno na četvrtoj poiziciji u Austriji sa 14 bodova manje od lidera Salcburga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.