DELIJE, OVO JE JAKO VAŽNO: Dobro poslušajte šta Milan Borjan ima da vam kaže!
Milan Borjan, Foto: Starsport©

BITNE REČI GOLMANA

DELIJE, OVO JE JAKO VAŽNO: Dobro poslušajte šta Milan Borjan ima da vam kaže!

Nesrećni poraz i eliminacija od Olimpijakosa u Ligi šampiona

Objavljeno:

Crvenu zvezdu u nedelju od 15 časova očekuje odloženi meč šestog kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog na stadionu Rajko Mitić. Naš klub je već osvojio jesenju titulu, sa utakmicom manje ima 10 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Vojvodinu, koja je završila sezonu.

Nesrećni poraz i eliminacija od Olimpijakosa u Ligi šampiona, neće ostaviti traga na ekipu koja se na stadionu „Karaiskakis“ pokazala u dobrom svetlu, imala brojne prilike, nije iskoristila penal , tvrdi fenomenalni golman Milan Borjan. Pune tribine protiv Čukaričkog dale bi dodatnu snagu da se dobra polusezona završi uspešno.

- Šteta što nismo prošli dalje u nokaut fazu Lige Evrope, ali Bože moj, sve je to fudbal. Generalno smo imali još jednu uspešnu sezonu, drugi put zaredom igrali smo Ligu šampiona, tokom cele godine ostvarivali veoma dobre rezultate. Ostalo nam je prvenstvo i kup i voleo bih da navijači u nedelju dođu i dobro popune stadion jer nam je ovo poslednja utakmica u ovoj godini, a veoma je značajna. Saigračima i meni bi to zaista mnogo značilo, pa se nadam da će Delije ispuniti tribine, napraviti sjajnu atmosferu kao mnogo puta do sada. Mi ćemo sa naše strane na terenu učiniti sve da ih obradujemo novom pobedom i da na jedan lep način zaokružimo godinu i proslavimo jesenju titulu. Navijači bi trebalo da veruju u ovu ekipu jer mi verujemo u sebe - ističe Borjan.

Milan Borjan
Milan Borjan foto: Starsport©

Čukarički je dobra ekipa, mlada, poletna a trenutna dvocifrena prednost u odnosu na Vojvodinu ne može da promeni pristup šampiona prema obavezama i utakmici.

- Prednost jeste značajna ali sve to može da se promeni na proleće. Zbog toga mi uvek gledamo samo nas, ne osvrćemo se iza sebe već posmatramo ono što nas čeka. Naša filozofija je već poznata, u svaki meč ulazimo da pobedimo i da osvojimo duplu krunu ove godine. Ja verujem u to, kao što verujem u naše navijače - uverava jedan od najboljih igrača našeg tima.

Cene ulaznica za ovaj susret su jedinstvene, 100 dinara za sve tribine. Očekujemo vas da dođete i podržite naš tim kako bi još jednu izuzetnu polusezonu završio pobednički.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.