RUKAVINA NAM JE OTKRIO VRAĆA LI SE U PARTIZAN: Prošlo je dosta vremena, jako je lepo biti u Humskoj!
Antonio Rukavina, Foto: Adria Media TV

ESPRESO NA LICU MESTA

RUKAVINA NAM JE OTKRIO VRAĆA LI SE U PARTIZAN: Prošlo je dosta vremena, jako je lepo biti u Humskoj!

Bivši desni bek crno-belih igra na poziciji koja je najdeficitarnija u klubu, a upravo je razjasnio planira li da pojača crno-bele

Objavljeno: 13:17h
Aleksa Radosavljević

Fudbaler Astane i desni bek reprezentacije Srbije Antonio Rukavina bio je ljubazan da posle meča između njegovog tima i Partizana u Humskoj porazgovara sa novinarima.

- Mi smo sezonu završili sredinom novembra, jako je teško, ali Evropa ima takav raspored. Mislim da je to razlog slabijih partija, ali mislim da je bilo otvorenih utakmica, gde su gledaoci uživali. Čestitao bih igračima Partizana na zasluženoj pobedi.

Da li ste vi bili organizator dolaska u Beograd sedam dana pred utakmicu?

- Obično Astana tako radi. Žreb nam se namesti da poslednju utakmicu u Evropi uvek gostujemo. Ove godine smo imali sreću da ta utakmica bude u Beogradu, što je kapitenu Eriću i meni dobro došlo. Imaju oni naviku da se tih šest, sedam dana rade minipripreme. I nama je dobro došlo da im pokažemo Beograd, a oni kažu da su jako zadovoljni.

Da li će se Antonio vratiti u Partizan?

- Teško, jer imam još dve godine ugovora, a kada to prođe imaću već 37 godina, tako da nije realno - razjasnio je ovakve priče.

- Mislim da je Partizan na pravom putu da ponovo osvoji titulu i opet bude učesnik nekog evropskog takmičenja.

Kako je vratiti se među ove navijače, pred kojima si igrao svake nedelje pre deset godina?

- Prošlo je dosta vremena, ovo je prvi put da imam priliku da igram protiv Partizana na JNA: Jako je lep osećaj, ostaje žal što utakmica nije imala takmičarski značaj, očekivao sam pun stadion, da će ovaj meč odlučivati, da će trebati i nama i njima, ali bilo je zaista lepo vratiti se ovde.

Da li ste očekivali više od Astane u ovoj grupi?

- Da. Poslednjih pet godina je Astana beležila dobre rezultate, pogotovo kod kuće. Stvar je malo i nedostatka kvaliteta, igračkog kadra, imali smo dosta povreda, što je jako teško. Mi smo sve ciljeve ostvarili, osvojili smo titulu, Superkup i ušli smo u Evropu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.