DOBRODOŠAO U KLUB ODBOJKAŠA: Legendarna izjava bivšeg igrača Zvezde upućena Žanderu Santani!
Žander Santana, Foto: Printscreen

HA-HA-HA

DOBRODOŠAO U KLUB ODBOJKAŠA: Legendarna izjava bivšeg igrača Zvezde upućena Žanderu Santani!

U ovakvim momentima, veoma je bitno zadržati smisao za humor

Objavljeno: 11:07h

Onaj potez Žandera Santane probudio je najcrnja sećanja iz bliske fudbalske prošlosti, posebno ona koja se odnose na reprezentaciju i dvojicu bivših štopera Crvene zvezde - Nemanje Vidića i Milana Dudića.

Upravo ovaj drugi, koji nas je koštao poraza od Obale Slonovače rezultatom 2:3 (vodili smo 2:0 u poslednjoj utakmici grupne faze Mundijala 2006. u Nemačkoj u poslednjoj utakmici SCG u istoriji državne zajednice), pružio je podršku defanzivcu svog voljenog kluba posle kiksa vrednog evropskog proleća.

- Dobrodošao u klub odbojkaša... Slična greška desila se i meni, pa i Nemanji Vidiću. Uradio je Brazilac nešto po čemu će ga pamtiti, iako je negativno. Moja sreća je bila što nisam takav penal napravio u Zvezdi, već u reprezentaciji države koja više ne postoji. Šalu na stranu, znam da mu je mnogo teško i zato ga treba maksimalno podržati. Iako je iskusan igrač, verovatno mu se ovako nešto desilo prvi put u karijeri. Vidim da su saigrači stali uz njega, trebalo bi i vi novinari da ga poštedite - rekao je Dudić za Večernje novosti.

Milan Dudić na kobnom meču sa Obalom Slonovače, gde je igrao rukom u kaznenom prostoru
Milan Dudić na kobnom meču sa Obalom Slonovače, gde je igrao rukom u kaznenom prostoru foto: Profimedia

Nekadašnji defanzivac je detaljno analizirao situaciju u finišu meča.

- Kod tog centaršuta Žander je primetio da je protivnički igrač iza njega i da lopta ide ka njemu. Lopta ga je pogodila i skrivio je penal u najgorem mogućem trenutku. Iz iskustva znam da se greške golmana i defanzivaca najviše vide i kritikuju. Tek sada se mnogo više priča o Žanderu nego o tome da je Tomane promašio penal - kazao je Dudić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.