NAPRAVIO DETE ĆERKI PREDSEDNIKA KLUBA: Pukla bruka u Sloveniji, Nigerijac dobio otkaz zbog zabranjenje ljubavi!
Fudbaler u Sloveniji dobio otkaz jer je napravio dete gazdinoj ćerci, Foto: EPA/Carlos Diaz

Bizarno

NAPRAVIO DETE ĆERKI PREDSEDNIKA KLUBA: Pukla bruka u Sloveniji, Nigerijac dobio otkaz zbog zabranjenje ljubavi!

On planira da čitav slučaj prijavi FIFA jer je razlog za prekid saradnje neosnovan

Objavljeno: 09:48h

Bizarna vest nam stiže iz Slovenije! Jedan tamošnji drugoligaš otpustio je fudbalera iz Nigerije zato što je ćerka predsednika kluba zatrudnela s njim.

Za sada nepoznati klub i nepoznati fudbaler našli su se u centru pažnje i slovenačkih i medija u Africi.

Sam fudbaler je navodno rekao da je dobio otkaz zbog "groznog ponašanja i nediscipline" zbog trudnoće za koju je preuzeo punu odgovornost.

Mediji sada istražuju koji je to fudbaler, a poznato je u slovenačkoj drugoj ligi igraju četiri Nigerijca - Bede Osudži, Temitope Nelson, Džerald Čijoke i Sulejman Adedoja.

Fudbaler se vratio u Nigeriju zabrinut zbog reakcija javnosti i zabrinut je za svoju devojku i njenu trudnoću. Ujedno razmatra da čitav slučaj prijavi FIFA zbog odluke da bude nepravedno otpušten, bez pravih razloga za otkaz.

- Potpisao sam trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana, ali prošlog meseca sam upao u problem kada je moja devojka, koja je slučajno ćerka predsednika kluba rekla da je trudna sa mnom. U klubu se saznalo i pozvali su me na sastanak. Tamo sam priznao da je trudna sa mnom posle čega mi je rečeno da ostanem kod kuće i ne pojavljujem se u blizini klupskih prostorija i terena, dok mi nisu saopštili da se vratim. Nedelju dana kasnije sam pozvan iz kluba i rečeno mi je da su obavestili mog menadžera da planiraju da raskinu ugovor sa mnom zbog nedoličnog ponašanja i nediscipline. Kasnije me je pozvao moj agent i rekao da slučaj treba da prijavimo FIFA zato što ima snimak kako predsednik kluba kaže da sam dobio otkaz jer je njegova ćerka zatrudnela sa mnom. Ona je odrasla, zaboga i volimo se i odlučili smo da imamo bebu - rekao je ovaj nepoznati nigerijski fudbale.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.