PROBLEMI ZA PARTIZAN PRED ASTANU: Nije samo Natho, još jedan ključan igrač pod velikim znakom pitanja!
Savo Milošević i Slobodan Urošević na konferenciji, Foto: Espreso

Nije dobro

PROBLEMI ZA PARTIZAN PRED ASTANU: Nije samo Natho, još jedan ključan igrač pod velikim znakom pitanja!

Crno-beli će verovatno biti značajno oslabljeni u duelu sa kazahstanskim timom

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Partizan u četvrtak igra poslednji evropski meč ove sezone protiv Astane iz Kahastana u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

Crno-beli bi mogli da igraju ovaj meč bez dvojice veoma važnih igrača, a to su Bibras Natho i Aleksandar Šćekić. Za Izraelca se odavno zna da je povređen, ali je novost zdravstvenih problema ima i crnogorski reprezentativac.

To je novinarima na konferenciji otkrio Savo Milošević koji je poručio da bez obzira na to neće menjati formaciju.

Aleksandar Šćekić je pod znakom pitanja za Astanu
Aleksandar Šćekić je pod znakom pitanja za Astanufoto: Starsport©

- On je osetio mali bol u predelu primicača na zagrevanju na poslednjoj utakmici. Tako je to na ovim terenima u Superligi. Nije veliki problem, znaćemo danas na terenu konkretnu situaciju. U slučaju da ne može da igra, nećemo menjati sistem igre - jasan je Savo.

Inače, iako ovaj susret nema takmičarski značaj jer su obe ekipe ostale bez šansi za prolaz u nokaut fazu, on je ipak značajan iz rezultatskih i finansijskih razloga.

Pre svega je utakmica bitna za Partizan u borbi za UEFA koeficijent kako klupski zarad bolje pozicije u narednim evropskim kvalifikacijama, ali i za koeficijent srpskog fudbala u globalu, da bi naši klubovi izbegli da za 2 godine igraju treći rang evropskih takmičenja.

Takođe, Partizanu bi pobeda donela i 580.000 evra nagrade koliko UEFA daje timovima za trijumfe, što je svakako značajna finansijska injekcija za srpski klub.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.