TADIĆ NOKAUTIRAN - KOŠMAR AJAKSA: 17-godišnjak srušio Inter - poznato 8 timova koji idu u 1/8 Lige šampiona!
Dušan Tadić na večerašnjem meču, Foto: EPA/ OlafKraak

6. kolo lige šampiona

TADIĆ NOKAUTIRAN - KOŠMAR AJAKSA: 17-godišnjak srušio Inter - poznato 8 timova koji idu u 1/8 Lige šampiona!

Sva dešavaja sa mečeva mogli ste pratiti na našem lajv-blogu

Objavljeno: 23:19h

Poznato je osam članova osmine finala Lige šampiona. Bilo je uživanje gledati poslednje, 6. kolo elitnog evropskog tamičenja, a dalje su prošli Liverpul, Napoli, Barselona, Borusija Dortmund, Lajpcig, Lion, Valensija i Čelsi.

Prošlogodišnji polufinalista Lige šampiona Ajaks poražen je od Valensije na svom stadionu golom Rodriga i na proleće će igrati u Ligi Evrope, pošto je u grupi H završio na trećem mestu. Sam finiš meča u Amsterdamu obeležio je duel Gabriela Bautiste i Dušana Tadića.

foto: Printskrin

Štoper španskog kluba je nokautirao Srbina, a sudija mu je odmah pokazao crveni karton. Ipak, do kraja meča Kopljanici nisu uspeli da dođu do izjednačenja.

Pored Slepih miševa, u 16 najboljih ekipa Evrope ide i Čelsi, koji je savladao Lil na Stamford Bridžu sa 2:1. Golove za Plavce su postigli Abraham i Aspilikueta, dok je za francuski tim pogodio Remi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U grupi G je bilo veoma zanimljvio, Lion je gubio sa 2:0 od Lajpciga i bio je daleko od plasmana u osminu finala, ali je Avar u 50. mintutu ulio nadu, da bi Depaj u 82. potpuno vratio Lion iz mrtvih. Velike zasluge za prolaz francuskog velikana dalje idu na adresu Zenita, koji je razočarao u LIsabonu, gde ga je Benfika raznela sa 3:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa G nam je takođe donela veliku dramu i mnogo uzbuđenja, a na kraju su se najviše radovali navijači Borusije iz Dortmunda, koja je uprkos igraču manje slavila nad Slavijom sa 2:1. Inter je ispred sebe imao drugi tim Barse, ali nije uspeo da pobedi na svom stadionu, pa će tako na proleće igrati u Ligi Evrope. Nerazuri su morali da slave u večerašnjem meču, međtum, 17-godišnji Fati im je ugasio san o 1/8 finala Lige šampiona golom u 87. minutu. Pri rezultatu 1:1 Inter je dao dva gola, ali su oba opravdano poništena. Na kraju je bilo 2:1 za Barsu.

Mečevi grupe E su odigrani u ranijem terminu od 18 časova i 55 minuta. Liverpul i Napoli pobedili su Salcburg, odnosno Genk i obezbedili plasman u osminu finala Lige šampiona.

Crveni su slavili nad austrijskim velikanom sa 2:0, dok je Napoli demolirao Genk na San Paolu sa 4:0.

SVE GOLOVE SA VEČERAŠNJIH MEČEVA MOŽETE DA POGLEDATE ISOPD.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavaja sa mečeva mogli ste pratiti na našem lajv-blogu

86. minut - Fati samo tri minuta nakon što je ušao u igru trese mreže Handanovića. 17-godišni igrač Barse je srušio snove Intera.

82. minut - Depaj postiže gol posle gužve u kaznenom prostoru. Lion ima rezultat za osminu finala Lige šampiona. Zenit ostaje bez proleća u Evropi.

79. minut - Azmun je pogodio sopstvenu mrežu. Benfika - Zenit 3:0.

78. minut - Drama na Stamford Bridžu, Loik Remi je dao gol i to kakav!!! Golčina bivšeg igrača Čelsija pod prečku!

75. minut - Vajgl je dobio crveni karton i Borusija će igrati sa desetoricom igrača do kraja meča.

61. minut - Ponovo vodi Borusija Dortmund protiv Slavije. Julijan Brant je sjajnim udarcem pocepao mrežu ekipe iz Prage. Asistencija se piše talentovanom Sanču.

58. minut - Pici je siguran sa bele tačke. Benfika - Zenit 2:0.

55. minut - Zenit će u nastavku igrati sa 10 igrača. Daglas Santos je dobio drugi žuti i moraće ranije u svlačionicu. Biće penal za Benfiku!

50. minut - Lion je napravio jedan od dva koraka za plasman u osminu finala. Avar je postigao golčinu. Gulaš je samo pogledom ispratio loptu. Vraćana je neizvesnost u grupi G.

46. minut - Benfika vodi posle samo 60 sekudni igre u drugom poluvremenu, Cervi je pogodio posle asitencije Picija. Zenit je i dalje drugi u grupi G, a Benfika je skočila na drugo mesto.

POLUVREME

44. minut - Bomba Romelua Lukakua za 1:1 na Đizepe Meaci!!! Sve se promenilo za dva minuta i sada je Inter na drugom mestu svoje grupe, a Borusija je pala na treće.

43. minut - Slavija dolazi do zasluženog izjednačenja. Soček se odlično snašao u šesnaestercu i pogodio.

35. minut - Čelsi je jednim korakom u osmini finala, pošto je Aspilikueta duplirao prednost posle kornera Emersona.

33. minut - Lajpcig vodi sa 2:0 protiv Liona, koji je sve dalji od plasmana u nokaut fazu. Ponovo penal za Nemce, ali ovoga puta je Verner sigran sa bele tačke.

24. minut - Majstorija Rodriga za vođstvo Valensije u Amsterdamu. Ajaks je u velikom problemu, jer prema ovim rezultatima ispada iz trke za osminu finala Lige šampiona.

23. minut - Barselona vodi protiv Intera. Karles Perez je pogodio mrežu Handanovića posle nesmotrene reakcije Godina.

19. minut - Abraham donosi prednost Čelsiju posle asistencije Vilijana. Plavci skaču na prvo mesto grupe H.

10. minut - Borusija Dortmund je došla do prednosti preko Sanča i sada je na drugom mestu grupe F. Inter mora da juri pobedu protiv Barse, pošto sada ima bod manje u odnosu na Milionere.

9. minut - Šok u Lionu! Vodi Lajpcig u Francuskoj. Forsberg je bio siguran sa bele tačke i lansirao je Nemce na vrh grupe G. Sa druge strane, Lion je trenutno na trećem mestu.

5. minut - I dalje nema golova.

21:00 - Počelo je i otalih šest mečeva poslednjeg kola Lige šampiona.,

KRAJ UTAKMICA U NAPULJU I SALCBURGU: Liverpul i Napoli su pobedili svoje mečeve i plasirali su se u osminu finala Lige šampiona.

OVAKO IZGLEDA TABELA GRUPE E

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Salcburg - Liverpul 0:2

Napoli - Genk 4:0

74. minut - Napoli je otklonio sve dileme oko prolaska dalje, pošto je Mertens sa bele tačke povisio na 4:0.

58. minut - Blickrig Liverpula!! Samo minut nakon prvog Crveni daju i drugi gol. Salah je iskoristio grešku igrača Salcburga i udarcem iz mrtvog ugla pogodio je metu.

57. minut - Vodi Liverpul u Salcburgu, Mane je prošao kao brzi voz po levoj strani i centrirao, a Keita je pogodio mrežu austrijskog šampiona, za kojI je igrao dve sezone, tako da nije želeo da proslavi pogodak.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Poluvreme: Napoli - Genk 3:0, Salcburg - Liverpul 0:0

38. minut - Het-trik Arkadijuša Milika! Poljak je bio siguran sa bele tačke za vođstvo Napolija od 3:0.

28:minut - Mo Salah je propustio stopostotnu šansu koju mu je pripremio Keita. Morao je Egipćanin mnogo bolje da reaguje u ovoj situaciji.

26. minut - Napoli je duplirao prednost. Ponovo je Milik našao put do mreže Genka. Ovoga puta je sjajno iskoristio loptu Di Lorenca. Napoli - Genk 2:0.

10. minut - Mastralne parade Alisona, ostaje 0:0 u Salcburgu.

3. minut - Furiozan početak na San Paolu, Napoli vodi sa 1:0. Milik je kaznio katastrofalnu grešku17-godišnjeg golmana Genka, Martena Vandevorta.

18:55 - Utakmice su počele.

SVI VEČERAŠNJI PAROVI

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.