NEMANJA RADONJIĆ IMA NOV NAČIN PROSLAVE GOLOVA: To je poruka za protivničku odbranu, a inspiraciju je našao u NBA!
Nemanja Radonjić ima nov način proslave golova, Foto: Beta/Branislav Božić

Eksplodirao

NEMANJA RADONJIĆ IMA NOV NAČIN PROSLAVE GOLOVA: To je poruka za protivničku odbranu, a inspiraciju je našao u NBA!

Srpski reprezentativac konačno igra onako kako u Marseju očekuju od njega

Objavljeno:

Eksplodirao je Nemanja Radonjić u poslednje vreme i ozbiljno je počeo da se nameće Andreu Viljašu Boašu za mesto startera u Olimpiku iz Marseja svojim igrama u poslednjih mesec i po dana.

Srpski reprezentativac je postigao tri gola u tom periodu, svi su puni hvale na njegov račun, posebno portugalski stručnjak i čini se da je tek sada počeo da opravdava novac koji je uložio francuski klub kada ga je kupovao od Zvezde.

- Najzad je krenulo. I u reprezentaciji, i u Marselju. Nikada nisam imao pritisak, ali sam znao da od mene u klubu svi očekuju mnogo više. Napredovao sam fizički, ali i taktički. Ispunjavam apsolutno sve zahteve trenera Viljaša Boaša. Vrlo bitno je da više ne postoji ni jezička barijera - istakao je Radonjić u intervjuu za "Večernje novosti".

Nemanja Radonjić je eksplodirao u poslednje vreme
Nemanja Radonjić je eksplodirao u poslednje vremefoto: AP

U Francuskoj su mu zamerali da se ne trudi da nauči jezik, ali kako on kaže uspeo je da ga savlada.

Ono što privlači pažnju javnosti jeste i njegov način proslave golova, a on je otkrio da je inspiraciju pronašao u jednom od najboljih NBA igrača, Džejmsu Hardenu.

- Pratim redovno NBA ligu i, posebno, majstorije Džejmsa Hardena, prve zvezde Hjuston Roketsa. Svidelo mi se kako on slavi svoje poene, što je u stvari poruka za protivničku odbranu kako će da je "skuva", i na to stavi neki lični pečat - otkrio je krilni vezista Olimpika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.