ONI BI DA POMRSE PARTIZANOV DOGOVOR SA ROMOM: Pojavio se novi kupac za Sadika - daje za njega pravo bogatstvo!
Umar Sadik, Foto: Starsport©

TO NE BI VALJALo

ONI BI DA POMRSE PARTIZANOV DOGOVOR SA ROMOM: Pojavio se novi kupac za Sadika - daje za njega pravo bogatstvo!

Međutim, crno-beli tvrde da imaju pravo prečeg otkupa na njegov ugovor krajem ove sezone, jer tako stoji u ugovoru

Objavljeno: 22:32h

Fudbaleri Astane već od prethodnog petka nalaze se u Beogradu, gse na stadionu Sinđelića treniraju pred utakmicu 6. kola Lige Evrope sa Partizanom, koja ni za jedne, ni za druge nema rezultatski značaj.

Ali, da Kazahstanci kojima je prvenstvo završeno pre nekoliko sedmica boravak u Beogradu ne bi bio samo lakši vid priprema, potrudio se sportski sektor tima iz Nursultana, glavnog grada ove ogromne centralnoazijske države.

Naime, po pisanju portala Vesti.kz, Astana želi da otkupi Umara Sadika od Rome na leto i to za ogromnih 3.000.000 evra, što je svakako cena kojoj crno-beli ne bi mogli da pariraju.

Umar Sadik
Umar Sadik foto: Beta/ Miroslav Todorović

Međutim, to neće biti tako lako, s obzirom na to da Partizan ima pravo prečeg otkupa, jer tako stoji o ugovoru o pozajmici. Klub iz Humske, navodno, može da otkupi pravo na Sadikove usluge za 1.700.000 evra.

Teško da Rimljani mogu da prekrše ranije ugovorene obaveze, ali kada je toliki novac u pitanju, ko zna šta sve može da se desi...

Utakmica u Humskoj pa programu je u četvrtak, pa je ne bi čudilo da su Kazahstanci na ovaj način hteli psihološki da utiču na tamnoputog Nigerijca, pošto iako se ne igra za dalji plasman, onaj koji trijumfuje dobija ozbiljan novac iz UEFA nagradnog fonda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.