NAJVEĆA ENIGMA ZVEZDINE SEZONE: Šta je sa Radživom van la Parom?
Van la Para, Foto: FK Crvena zvezda

PITANJE SVIH PITANJA

NAJVEĆA ENIGMA ZVEZDINE SEZONE: Šta je sa Radživom van la Parom?

Bio je u prvoj postavi, pa kao da je u zemlju propao

Objavljeno:

U sam smiraj letnjeg prelaznog roka Radživ van la Para je prešao iz Hadersfilda, kluba iz Čempionšipa, u Crvenu zvezdu za 1.2 miliona evra, potpisavši ugovor na tri godine.

Iako nije prošao pripreme sa crveno-belima, odmah je dobio ulogu startera, debitovao protiv Inđije, bio starter i protiv Bajerna u Minhenu, te protiv Partizana u Humskoj.

Zvezda je odlično odigrala te mečeve, ali Van la Para je i dalje bio u Milojevićevim planovima, posebno u evropskim mečevima u Ligi šampiona.

Van la Para protiv Partizana u duelu sa Strahinjom Pavlovićem
Van la Para protiv Partizana u duelu sa Strahinjom Pavlovićem foto: Starsport©

Posle Zvezdinog poraza na Marakani od Totenhema 6. novembra to se značajno promenilo i od tada Van la Para nije odigrao nijednu utakmicu. Navijači nisu bili zadovoljni njegovim igrama, verovatno ni stručni štab, a jedino je protiv Bajerna bio na klupi.

U preostalih pet mečeva u mesec dana, nije bio ni u 18. Zvezda u sredu gostuje Olimpijakosu u meču za opstanak u Evropi i posle zime, a Van la Para bi trebalo da je sada svež. Pričalo se da je povređen, ali o tome nije bilo zvanične potvrde, pa je veliko pitanje hoće li uopšte putovati u Pirej.

Ne bi trebalo očekivati da ga vidimo u postavi, a postavlja se pitanje i kakav je uopšte njegov status, kao i da li ga uopšte treba očekivati u timu na proleće.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.