HOĆEMO U LIGU EVROPE: Milunović optimista pred utakmicu u Atini!
Foto: Starsport©

liga šampiona, 6. kolo

HOĆEMO U LIGU EVROPE: Milunović optimista pred utakmicu u Atini!

Iskusni štoper ke naglasio da svi igrači zaboravljaju na umor pred meč sezone, i da težak raspored u prethodnim nedeljama ne sme da utiče na ekipu

Objavljeno:

Crvenu zvezdu očekuje odlučujuća bitka za plasman u Ligu Evrope.

Prvak Srbije gostuje Olimpijakosu u okviru šeste runde B grupe Lige šampiona u sredu, 11. decembra od 21 sat, i ukoliko ostane neporažen zauzeće treće mesto i obezbediće proleće na evropskoj sceni.

- Znamo šta nam donosi ovaj meč, bićemo maksimalno koncentrisani i daćemo sve od sebe za pozitivan rezultat. Realno, prema svemu što smo prikazali ove sezone zaslužujemo da igramo Evropu - rekao je Nemanja Milunović za klupski sajt.

Iskusni štoper ke naglasio da svi igrači zaboravljaju na umor pred meč sezone, i da težak raspored u prethodnim nedeljama ne sme da utiče na ekipu.

- Ne osvrćemo se na broj mečeva koji smo odigrali do sada, već samo na važnost ove utakmice. Znamo da nas posle Atine očekuje samo još duel sa Čukaričkim, pa zaslužen odmor i zato moramo dati maksimum. Ne treba se štedeti i siguran sam da će ekipa to i uraditi. Neka psihološka iscrpljenost je u ovom slučaju u drugom planu. Svi mi želimo posle dve godine da Zvezda dočeka proleće u Evropi, izuzetno motivisani idemo u Atinu po pozitivan rezultat.

foto: Starsport©

Povremeni reprezentativac Srbije veruje da Zvezda može kroz igru da dođe do povoljnog rezultata, ali ne treba zanemariti ni šanse kod prekida (beogradski crveno-beli su dali dva gola Olimpijakosu upravo nakon prekida)

- Ako neko primi dva gola iz prekida u Beogradu kao Olimpijakos sigurno je da će akcenat baciti baš na taj segment igre. U Beogradu smo došli do golova iz prekida, oni su sastavni deo fudbala, mogu da budu odlučujući i da rešavaju meč. Međutim, mislim da bismo trebali i iz igre da pravimo šanse, da pokušamo na taj način da dođemo do rezultata - dodao je Nemanja Milunović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.