GOL I ASISTENCIJA ZA PAMĆENJE FILIPA ĐURIČIĆA: Trk od 70 metara na kojem bi mu i Mesi pozavideo!
Filip Đuričić je upisao gol i asistenciju za poluvreme, Foto: Youtube / Printscreen

serija a, 15. kolo

GOL I ASISTENCIJA ZA PAMĆENJE FILIPA ĐURIČIĆA: Trk od 70 metara na kojem bi mu i Mesi pozavideo!

Ove sezone je već stigao tri puta da se upiše u listu strelaca, ali ovo što je uradio na meču sa Kaljarijem će se dugo prepričavati

Objavljeno:

Fudbalski preporod Filipa Đuričića...

Kako drugačije objasniti ovu situaciju od ove rečenice? Pomalo zaboravljeni srpski internacionalac se ponovo nalazi u sjajnoj formi i u poslednje vreme je jedan od najboljih fudbalera italijanskog Sasuola.

Ove sezone je već stigao tri puta da se upiše u listu strelaca, ali ovo što je uradio na meču sa Kaljarijem će se dugo prepričavati.

Igrao se 6. minut, kada je Đuričić sa loptom u nogama pretrčao dobrih 70 metara, uspevši da otrese protivnike sa leđa i sjajnom loptom u prostor asistira Berardiju koji postiže pogodak za 1:0.

Nakon pola sata, Filip Đuričić se upisuje u strelce. Ispratio je prodor Toljana, ušao u šesnaesterac i na perfektan način dočekao povratnu loptu i lepim udarcem šutirao u gornji levi ugao golmana tima sa Sardinije.

Đuričić se konačno vratio na fudbalsku mapu, a trenutno je u najzrelijim godinama i od njega se očekuje još mnogo toga, ali samo polako...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.