ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK: Predsednik srpskog kluba nameštao utakmice i pretio igračima! UHVAĆEN NA DELU!
Fudbaler, Foto: EPA/Andrej Cukić

UŽAS

ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK: Predsednik srpskog kluba nameštao utakmice i pretio igračima! UHVAĆEN NA DELU!

"Nisam doveo igrače da se borimo na opstanak i da kupujem tri utakmice. Je l' znate gde bi bili da nismo završili utakmice?!"

Objavljeno:

Javna je tajna da se utakmice u srpskom fudbalu nameštaju i da se u njemu čin svakakve mutne radnje.

Na "Fejsbuk" stranici Sindikata profesionalnih fudbalera nezavisnot pojavio se jedan krajnje uznemirujuću snimak.

- Predsednik kluba Srpske lige nameštao utakmice. Vređao igrača i pretio. Pozivamo nadležne organe da odmah reaguju. Po našim saznanjim događaj se desio pre oko dve godine i radi se o predsedniku jednog srpskoligaškog kluba čije ime nećemo objaviti dok ne budemo sigurni 100 posto da je to on - piše iznad videa na kojem se mogu čuti pretnje igraču, kao i spominjanje nameštanja utakmica.

- Nisam doveo igrače da se borimo na opstanak i da kupujem tri utakmice. Je l' znate gde bi bili da nismo završili utakmice? Ne bi nigde bili! Sad ćemo pojedinačno. Care koliko smo ti para ostali dužni. Jednu platu? A ti? Dobio si 1000 evra na ruke! Znaš šta si do sad pokazao?! Još se čuvaš u Smederevu igraš kao pi**a. Ne ulaziš u duele. Izađi napolje, izađi napolje! Čuješ šta ti kažem? Bitango bre jedna. Sedi Vaske. Znaš kad ćeš da dobiješ ispisnicu? Nikad! Kad vratiš pare! Videćeš, neću da te vidim na ručku - vikao je neimenovanni predsednik kluba na svog igrača.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.